ماتیاس واهلن، کارشناس اطلاعات تهدید در شرکت امنیت سایبری «تروسِک ای بی» گفت: واضح است که هکرهای دیگر، موضع گیری کرده و فعالانه از حماس در جنگ علیه رژیم صهیونیستی حمایت میکنند. اقدامات آنها بیشتر شبیه حملات فرصت طلبانه است. این درگیری، انتشار اخباری را به دنبال داشته که باعث جذب گروههای مانند کیلنِت برای درآمدزایی از حملات داس شده است.
به گزارش ایسنا، گروه سایبری موسوم به کیلنِت (Killnet)، روز یکشنبه اعلام کرد که تمام سیستمهای دولتی رژیم صهیونیستی را با حملات داس (انکار سرویس توزیع شده) هدف قرار خواهد داد و از کار خواهد انداخت. این گروه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی را مسئول این خونریزی میداند و این رژیم را به حمایت از اوکراین و ناتو متهم کرد. این گروه هکری همچنین مدعی شد وب سایت رژیم صهیونیستی و وب سایت آژانس امنیتی شینبت را در روز یکشنبه برای مدتی از کار انداخته است.
انتهای پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1402071812142/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AD%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%B5%D9%87%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C
در این بین، گروه سایبری آنونیمس در سودان، مسئولیت حمله به وب سایت جروزالم پست را برعهده گرفت. وب سایت این رسانه صهیونیستی صبح دوشنبه برای مدتی آفلاین شد. جروزالم پست در پستی در ایکس (توییتر سابق) نوشت: هدف حملات سایبری متعددی قرار گرفته و وب سایتش از آن زمان، دسترس پذیر شده است.
طبق اعلام شرکت امنیت سایبری گروه آی بی، یک گروه هکری به نام آنون گاست، به یک اپلیکیشن اعلان هشدار حملات موشکی برای ساکنان اراضی اشغالی فلسطین، رخنه کرده و اعلانهای ساختگی را ارسال کرده است.
در پی ادامه تنشها در فلسطین اشغالی، گروههای هکر، به وب سایتهای رسانه و دولت رژیم صهیونیستی حمله کردند.
تعداد دیگری از هکتیویستها ادعا کردند که علیه زیرساختهای رژیم صهیونیستی، حمله سایبری انجام داده و وب سایتهای مرتبط با نیروگاهها و سیستم های هشدار موشکی را هدف قرار میدهند. بسیاری از این حملات به طور مستقل قابل تایید نیستند.
آنون گاست در بیانیهای در تلگرام اعلام کرد هرگز علیه رژیم صهیونیستی، سکوت نخواهد کرد.