• About
  • Advertise
  • Careers
  • Contact
سه‌شنبه 1 فروردین 1402
No Result
View All Result
مجله خبری اقتصاد ارتباطات
  • اخبار اقتصاد ارتباطات
  • اخبار اقتصاد ارتباطات
No Result
View All Result
مجله خبری اقتصاد ارتباطات
No Result
View All Result
صفحه اصلی دسته‌بندی نشده

بازسازی و نوسازی رستوران در تهران

توسط محمدجواد آذری جهرمی
26 اسفند 1401
in دسته‌بندی نشده
0

طبیعی است چرا که پا به رویایی ترین هتلها گذاشته اید و اینکه برخی از هتلها در گوشه و کنار این دنیا پهناور واقعا مکانهای بی نظیر و راحتی برای استراحت شما بشمار میروند و میتوان گفت اگر ساعتها و حتی چندین روز در آنجا بمانید خسته نمی شوید چون به قدری جاذبه در خود هتل هست که تمام وقتتان را میگیرد در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با ۱۰ مورد از بهترین هتل های جهان و جزئیات بیشتری درباره هر یک از آنها آشنا کنیم. برای طراحی فضای نشیمن در خارج رستوران باید سایبان و بادگیر با طرحی مناسبی را تهیه نمایید سپس میز و صندلی راحتی را در این فضای نشیمن بچینید.

از جمله این فضاها می توان سرویس بهداشتی زنانه و مردانه، صندوق، بخش مربوط به سفارش و بخش هایی مثل آشپزخانه را نام برد. کافی شاپ ها از جمله مکان هایی هستند که اغلب افراد فقط برای صرف نوشیدنی و … در حالی که رنگ های رسمی در تمام مکان های صرف غذا استفاده می شوند، برند باید خاص و منحصر بفرد باشد. پارچه ی مبلمان کلاسیک نیز از گل ها و طرح های خاص با رنگ هایی که در بالا گفته شد،داراست. در حین انتخاب وسایل، رنگ ها و نورپردازی آن را فراموش نکنید. انتخاب رنگ در رستورانهای مدرن میتواند متفاوت از رستورانهایی به سبک کلاسیک یا فستفودها انتخاب شود. چرا که امروزه به واسطهی افزایش تعداد کافه ها ، تنها خلاقیت در طراحی و اجرای دکوراسیون کافه میتواند در این بازار رقابتی شما را متمایز کند.

ساختمان قدیمی کارخانه با سلیقه و مهارتی مثالزدنی بازسازی شده و به هتل لوکس امروزی تبدیل دکوراسیون داخلی رستوران مدرن شده است. مراکش یکی از شهرهای بزرگ کشور مراکش است که با نام شهر سرخ هم شناخته میشود. این منظره ادامه پیدا میکند تا به پیچی در جاده میرسید و اولین نما از یکی از بهترین هتل های جهان پدیدار میشود. همچنین می توانید مقالات دیگر تهران دیزاین سنتر درباره طراحی بخش های مختلف دکوراسیون هتل را نیز مطالعه کنید. بازسازی و طراحی داخلی منزل مسکونی در خیابان توحید تهران. شما هم اگر هوس خوردن غذای سنتی در یک فضای قدیمی و جذاب را کرده باشید، بهتر است به رستورانهای سنتی تهران سری بزنید. برای مدرن تر دیده شدن فضا، رنگ این آجرها سفید انتخاب شده است. برای اطمینان از اینکه دکوراسیون رستوران شما به اندازه کافی جذاب و مشتری پسند باشد باید از همان ابتدا با یک طراح حرفه ای همکاری کنید تا بتوانید به کمک تجربه او بهترین گزینه ها را انتخاب کنید. بنابراین برای زیبایی و نمود بیشتر از این ایده های هنری کمک بگیرید. تمامی جزئیات ساختمان هتل تنها برای جلب بیشتر رضایت اقامتکنندگان و لذت بردن آنها بوده است. خوش آمدگویی گرم و کارکنانی خونگرم در کنار سرویسی بی عیب و نقص کافی است تا شما را قانع کند که بار بعدی هم به رستوران ریف کبدانی بروید.

آنها مناظر زیبایی از زمینهای برنجکاریشده، معبد خامسوم یولی و قلههای پوشیده از برف هیمالیا پیش چشم خواهند داشت. از طرفی هرچه چوب به کار رفته در ساخت نرده و حفاظ چوبی با کیفیتتر باشد، زیبایی و جلوه این سازه دو چندان خواهد شد. جاده ساحلی میان خلیجِ بِی و ساحلِ لندودنوی کیپتاون جزء مناطق حفاظتشده است، بنابراین یک سمت آن کوهستانها و بوتهها و گیاهان مختلف روییده بر آنهاست و در سمت دیگر تا چشم کار میکند، آبیِ اقیانوس اطلس است. داخلی طراحی داخلی و دکوراسیون به سبک مدرن است ولی ایجاد سکانسها و نقاط تاکید در دکوراسیون داخلی رستوران ملل مرتبط با فرهنگ های مختلف نیز … تیرهای چراغ، قالیچهها و صندوقچههای سبک رایج در قرن بیستم که برای تزئین لابی هتل استفاده شدهاند، حالوهوایی قدیمی و چشمنواز به آن بخشیدهاند. اینجا غذاهاش عالیه، سرویس دهی شون خیلی خوبه و بسیار مناسب برای قرارهای گروهیه. اندازه مناسب آشپزخانه صنعتی به تعداد صندلیهای مشتریان مشخص میشود.

اولین باری که وارد هتل میشوید، خدمه هتل با لباسهای سنتی ژاپنی (یوکاتا، نوعی شنل) به تن، با حوله داغ و چای از شما پذیرایی میکنند و عدهای دیگر وسایل و چمدانهای شما را به اتاقتان منتقل میکنند. ساختمان هتل در دامنه کوه ساخته شده و متشکل از اتاقهایی پرزرقوبرق و زیباست که یا منظرهای رو به کوهستان دارند یا رو به اقیانوس. ساختمان هتل در باغی نزدیک به مرکز فروش خیابان پنجم زوریخ سوئیس واقع شده و منظرهای رو به دریاچه زوریخ و رشتهکوههای آلپ دارد، اما منظره زیبای هتل محدود به این دو نمیشود؛ فضای داخلی هتل هم به همان اندازه زیباست. از قدیم ، ایرانیان در فضاهایی زندگی می کردند که مرزهای خصوصی و عمومی آنها از هم جدا شده بود و دسترسی به فضاهای خصوصی را محدود می کرد. رنگهای قرمز و زرد رنگهایی هستند که باعث ایجاد تکانه در مغز میشوند؛ بنابراین به آنها رنگهای محرک غذایی میگویند. با عبور از آنها به پیادهروهای پوشیده از سنگریزهای میرسیم که منتهی به ساختمانهای کمارتفاعی میشوند؛ اتاقهای هتل در همین ساختمانها قرار گرفتهاند. یکی از مشاغل هیجان انگیز تجاری ، راه اندازی رستوران است.اما درعین این جذابیت ،راه اندازی رستوران ممکن است در وهله نخست غافلگیر کننده باشد.چگونگی ایجاد یک فضای دلنشین،چگونگی ایجاد یک آشپزخانه سازمان یافته ،مسایل مربوط به تهویه مناسب،آتش سوزی، و حتی امکان مناسب برای دستشویی ها از جمله دغدغه هایی است که ذهن یک رستوران دار را در ابتدای راه اندازی درگیر میکند.برای مواجه با این مسایل و رفع مشکلات احتمالی،بهتر است به اجزای یک رستوران و سر فصل های راه اندازی آن نگاهی اجمالی داشته باشیم و راهکارهای موضعی آنها را بررسی کنیم.

موسیقی زنده محلی در کنار بلغور عربی و طاجین و ماهی های تازه طبخ شده لذتی به شما هدیه می کند که فراموش نخواهید کرد. حتی شما می توانید ازتصاویر زیبای سیاه و سفید، گلدان های کوچک گل و مبلمان ساده برای این سبک استفاده نمایید. این سبک می تواند فضایی گرم و صمیمی و دنج را برای افراد خلق کند که دارای زیبایی های خاص به دور از دغدغه های مدرنیسم می باشد و به همین علت می توان گفت افراد به طور خارق العاده ای جذب آن می شوند . در جایجای هتل میتوان درختهای نخل، باغ، فضای سبز و آبنماهایی را دید که با دقت و سلیقه طراحی شدهاند و جلوه بسیار زیبایی به آن بخشیدهاند. برای نمونه ساختمانی فرعی در محوطه هتل وجود دارد که در دیوارهای آن از کاشیهای سرامیکی کارخانه قدیمی استفاده شده است (نقاشیهای روی این کاشیها کار دست است) و کسانی که از استخر روی پشتبام هتل استفاده میکنند، منظرهای از آن پیش چشم خواهند داشت. برای هتلهایی که تسهیلات برگزاری کنفرانس در آنها پیش بینی می شود،یا برای کسانی که از ازدحام مراکز شهری گریزان اند،حاشیه شهرها جای مناسب تری است.امکان یافتن زمین بزرگ تر و ارزان تر برای ساخت پارکینگ و باغ سازی در حاشیه شهرها به مراتب بیشتر از مراکز شهری است.

ایجاد راحتی و حس ریلکسیشن در مشتریان سبب می شود تا آن ها بتوانند هرچه ساده تر و راحت تر به خوردن غذای خودشان بپردازند و حس هایی همچون اضافه وزن گرفتن، بی کلاس بودن و… طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی نیز باید مانند نمای بیرونی حس جدا شدن مخاطب از فضا و زمان را به او بدهد و او را به فضا و زمان دیگری که طراح ساخته ببرد. یا بزرگ شوید و یک قسمت بزرگ برای نشستن بار درست در وسط رستوران خود مانند بار لالا در رستوران لنا تورنتو ایجاد کنید. مهمانان این هتل میتوانند یکی از یازده اتاق آن را برای اقامت انتخاب کنند. از دیوارهای قرمزرنگ مدینه، پایتخت اسلامی مراکش که عبور کنید، به این هتل زیبا میرسید. مدتی است حضور مهمانان روس و ترکزبان هم در این هتل رایج شده که بیشترِ طول روز در کنار استخر استراحت میکنند و از صرف نوشیدنیهای مراکشی لذت میبرند.

در کنار این غذای سنتی و محلی بلغور عربی نیز محبوبیت فراوانی دارد. اگر شبی از شبهای اقامت خود در مراکش را در اتاقهای مهمان هتل با کاشیکاریهای زیبای آن سپری نکنید، مطمئنا بخش اصلی زیباییهای این شهر را از دست دادهاید. نظرسنجیای در میان تعداد زیادی از مسافران و گردشگران نقاط مختلف جهان انجام گرفته است و بر اساس آن، بهترین هتل های جهان مشخص شدهاند؛ هتلهایی که از لحاظ ارائه خدمات و سبک کاری بیرقیب هستند و در آنها میتوان از امکانات فوقالعاده بسیاری بهره برد. این هتل در بخش غربی کیوتو، در منطقه آراشیاما (منطقهای که طی سالهای گذشته محل سکونت قشر مرفهتر جامعه ژاپنی و نجیبزادگان بوده است) و روی رودخانه کاتسورا واقع شده است؛ رودخانهای که با رنگ سبز یشمیِ زیبا اطراف هتل را احاطه کرده و ظاهر زیبایی به آن بخشیده است.

همچنین نورهای استفاده شده در این رستوران از نورهای ساده ی نواری SMP موجود در بازار بود که هزینه ی کمی را در بر داشت. بیش از سه سال زمان صرف ساخت این هتل مجلل شده است و در این مدت، از مهارت ۱۲۰۰ استاد برای ساخت و طراحی فضای داخلی هتل بهره گرفته شد. طراحی فضای داخلی ترکیبی زیبا از سبکهای معماری و هنری مختلف رایج در فرانسه بین قرنهای هجده تا اوایل قرن بیستم است و از رنگهای قرمز، ارغوانی و سبزآبی برای تزئین قسمتهای مختلف استفاده شده است. نورمن فاستر، معمار مشهور بریتانایی، وظیفه طراحی این هتلِ واقعشده در جزیره سنتوزا را بهعهده داشته است. تمامی زیباییهای مراکش در این مکان فوقالعاده یکجا جمع شده است. در این غذاخوری خورش شهر طنجه مراکش ماهی تازه هم سرو می شود و به قدری غذاهای این مکان خوشمزه و بی نظیر است که همیشه و به سرعت پر از مشتری می شود. از حمام ترکی هتل که بگذریم، به استخر بزرگ و مجلل آن میرسیم؛ جایی که تعداد زیادی از خدمه هتل در اطرافش قرار گرفتهاند و با سرعت زیادی میان مهمانان انگلیسی و فرانسویزبان حرکت میکنند و سفارشهای آنها را برایشان میبرند. در این دنیا هتلهایی هستند که واقعا منحصربهفردند و تجربه اقامت در آنها را برای همیشه به خاطر خواهید داشت و دکوراسیون داخلی آن ها تنها زیبا یا کاربردی نیست، بلکه شاهکاری ماندگار و چیزی فراتر از دکوراسیون داخلی است.

از سوی دیگر، هدف فستفودها به حداکثر رساندن سفارش مشتریان است،بنابراین طیفهای رنگی گرم برای آنها مناسبتر است. هدف اصلی هر غذاخوری افزایش اشتهای مشتری از طریق روشهای هوشمندانه است. هنگام یادگیری نحوه طراحی رستوران ، در نظر بگیرید که چگونه می توانید مشتری را از طریق صدا جذب کنید. جالب است بدانید که یکی از مزیتهایی که باعث میشود یک هتل و اقامتگاه در هر مقصدی امتیاز ۵ ستاره یا بالاتر را به خود اختصاص بدهد، نوع و نحوه چیدمان اتاقها و سوئیتهای هتل است و مهمتر خدماتی که در حد عالی به میهمانانشان ارائه میکنند؛ تاکنون شاید برایتان پیش آمده باشد تا در هتلی اقامت داشته کنید که به دلیل طراحی بسیار زیبا و لوکسی که دارد، دلتان نخواهد از آن بیرون بروید و شهر را بگردید؟ همچنین، طراحان تلاش میکنند تا در روند طراحی مرحله به مرحله پیش بروند تا در نهایت به طرح نهایی و ایده آل شما دست یابند. نمای بیرونی رستوران شما اولین چیزی است که مشتریان بهمحض رسیدن با آن مواجه میشوند. تجهیز ، راه اندازی و طراحی آشپزخانه صنعتی نیازمند رعایت نکات بسیار زیادی است تا بتوان بیشتری بهره را از فضای مورد نظر داشت و محیطی مناسب برای کار پرسنل فراهم نمود.

محمدجواد آذری جهرمی

محمدجواد آذری جهرمی

محمدجواد آذری جهرمی (زادهٔ ۲۵ شهریور ۱۳۶۰) سیاستمدار و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است که از ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوم حسن روحانی بود. آذری جهرمی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه صنعت آب برق است و فعالیت شغلی خود را از سال ۱۳۸۴ به عنوان کارشناس فنی وزارت اطلاعات آغاز کرد. او از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ مدیرکل امنیت سیستم‌های ارتباطی سازمان تنظیم مقررات بود.[۷] او در سال آخر فعالیت دولت یازدهم، برای مدت کمتر از یک سال، از ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶ به عنوان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (محمود واعظی) و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت فعالیت می‌کرد.[۸][۹] وی نخستین وزیر جمهوری اسلامی ایران است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ متولد شده‌است.[۱۰] به عبارتی جوانترین وزیر دولت دوازدهم می‌باشد.

نوشته‌های تازه

  • وزارت ارتباطات درباره محدودیت‌ها تصمیم‌گیر نبوده است/تلاش برای تقویت پلتفرم‌های بومی
  • اسپیکر و باند مکسیدر مدل IRL-121 رقص نور دار فروشندگان و قیمت اسپیکر | bandiran1
  • دارویی که در سه روز، کرونا را درمان می‌کند Discussions Afghanistan Coronavirus COVID-19 | دراگمد
  • قطعی سیستم چکینگ هما به دلیل مشکل در سرور شرکت ارائه دهنده سرویس
  • حذف استعلامات کاغذی ایثارگری برای همه دستگاه های اجرایی
  • ترافیک رایگان چهار پیام‌رسان داخلی و ۲ نرم‌افزار ارتباط تصویری در ایام نوروز
  • ترافیک رایگان چهار پیام‌رسان‌های داخلی و ۲ نرم‌افزار ارتباط تصویری در ایام نوروز
  • اتصال ۱۵۹ روستای خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات در سال ۱۴۰۱
  • میهمانی عیدانه شاد، با ایران شاد
  • آمریکا و اروپا در مسیر فیلتر «تیک‌تاک»/ فشار به بهانه چینی بودن
  • عیدی اول نوروز ۱۴۰۲ با بسته‌های عیدانه همراه اول
  • کاهش سرعت ماهانه اینترنت در رتبه‌بندی جهانی/ افزایش ۱۹ رتبه‌ای در یک سال
  • امکان تبادل پیام بین پیام‌رسان‌های بومی آغاز شد/ تست‌ها موفق بودند
  • همکاری ایران و کنیا در توسعه خدمات الکترونیکی
  • ترافیک پیام‌رسان‌های داخلی برای ۲ هفته رایگان شد
  • حمل و نقل چیست؟ چگونه انجام میشود؟【انواع حمل و نقل】 بانی راه توس | transemartlogistics
  • «پنجره ملّی خدمات دولت هوشمند» پروژه برتر اتحادیه بین‌المللی ارتباطات
  • تردد تجاری از مرز باجگیران ایران با ترکمنستان پس از سه سال از سرگرفته شد
  • طراحی فروشگاه اینترنتی سفارش سایت فروشگاهی طراحی سایت فروشگاهی ووکامرس فارسی | totoweb
  • نمایشگاه تمبرهای نوروزی برگزار می‌شود
  • توسعه ارتباطات در کردستان و چالش‌های آن
  • واردکنندگان موبایل، متعهد به ایجاد سامانه شفافیت فروشگاهی می‌شوند
  • رونمایی از سامانه‌ کفایت اسناد و صدور گواهینامه‌ تعیین فنی پیمانکاران
  • ایجاد صندوقی جدید برای پشتیبانی از سپرده‌گذاران در آمریکا
  • تلاش دولت برای حضور جدی بخش خصوصی در صنعت فضایی
  • سرآمدی ایران در توسعه فناوری فضایی بومی در منطقه
  • تجهیز ناوگان پست مشهد به موتورهای برقی
  • میزان پوشش اینترنت روستاهای بالای بیست خانوار کشور از مرز ۹۱ درصد عبور کرد
  • ۶ پرتاب فضایی و حمایت از کسب و کارهای آنلاین در سال ۱۴۰۱/ گمرک تخصصی ICT در ۱۴۰۲
  • ایرنا و مخابرات سمنان در حوزه اطلاع‌رسانی و ارتباطات تفاهم‌نامه منعقد کردند
  • موافقت سهامداران همراه اول با افزایش سرمایه ۵۹ درصدی
  • وزارت ارتباطات برترین دستگاه اجرایی در حوزه ذیحسابی و مدیریت امور مالی
  • بدون مماشات، محکم و قاطع با سرمنشاهای فساد برخورد شود
  • برگزاری موفقیت‌آمیز مسابقات ورزش‌های الکترونیک روی شبکه همراه اول
  • معیار حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در سال آینده تغییر می‌کند
  • توافق ۴ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از فناوری‌های الویت‌دار
  • پوشش حدود ۹۰ درصدی اینترنت در روستاها
  • بیش از ۱۰۰ سایت مخابراتی جدید در مشهد راه اندازی شده است
  • وزیر ارتباطات و فناوری از چند طرح مخابراتی در مشهد بازدید کرد + فیلم
  • نخستین تصویر ماهواره «خیام» از مسجد مقدس جمکران
  • امید به رفع محدودیت برخی پلتفرم‌ها/ وزیر ارتباطات شخصا برخی مشکلات را پیگیری کرد
  • برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام همراه اول
  • اختصاص اعتبارات فرهنگی به ادارات کل ارتباطات استان‌های کشور
  • وزیر ارتباطات در روز درختکاری، نهال غرس کرد
  • استفاده ۱۱ میلیون کاربر از خدمات پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
  • برخورد شدید با گران‌فروشان تلفن همراه/ تخلفات در حال بررسی است
  •  «اقتصادفضا» جزو لاینفک برنامه ۱۰ ساله فضایی ایران است
  • کرمان همچنان در حال سقوط به قعر جدول فیبر نوری
  • ارائه بسته‌های نوروزی رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
  • کسب‌وکارهای اینترنتی در سکوهای داخلی معاف از مالیات شد

خبرنامه

درخبرنامه عضو شو

دسته ها

  • اخبار
  • دسته‌بندی نشده

درباره مجله خبری اقثصاد ارتباطات

این مجله به انعکاس اخبار حوزه اقتصادی و ارتباطات می پردازد

  • About
  • Advertise
  • Careers
  • Contact

کلیه حقوق برای مجله خبری اقتصاد ارتباطات محفوظ است.

No Result
View All Result
  • Home

کلیه حقوق برای مجله خبری اقتصاد ارتباطات محفوظ است.