در یک کاسه آب پرتقال، آب لیموترش، عسل، یک چهارم فنجان روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را روی سالاد بریزید. بلافاصله پس از سوختگی، آن را زیر آب جاری خنک بشویید. بهتر است برای این منظور از ورق سنبادههای دیسکی (دایرهای) استفاده نمایید. با استفاده از این قابلیت، شما می توانید بر اساس جنس متریال، سرعت را به میزان دلخواه تنظیم نمایید. برای تهیه این غذای لذیذ به آب زنجبیل تازه نیاز دارید. نخل پیارم برای رسیدن به باردهی و راندمان تولید بالا نیاز به شرایط آب و هوایی مختص به خودش دارد. به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی قاسمی اظهار داشت: در روزهای اخیر و با توجه به فرا رسیدن زمان برداشت خرما از نخیلات استان، متأسفانه شاهد هستیم که مجرمین سایبری بر اساس شرایط زمانی و نیازمندیهای مردم و سو استفاده از وضعیت خاص خرید و فروش خرما در سال جاری که به علت بارشهای زیاد اخیر و آسیب دیدن ثمر بعضی از نخلها، متفاوت از سالیان گذشته است، به شیوههای خاصی اقدام به کلاهبرداری سایبری میکنند. منگنز زیاد موجود در آن اعصاب را تسکین می دهد. همچنین ایمنی و عملکرد کبدی را بهبود می بخشند. اثرات خرما روی سلامت مغز و اعصاب بسیار متنوع و متعدد است و علاوه بر جلوگیری از ابتلا به آلزایمر، میتواند به تقویت عمومی عملکرد مغز انسان کمک کند. نسبت به سایر انواع میزان رطوبت بالاتری دارد. دیر رس است و مقاومتی در برابر رطوبت از خود نشان نداده است. از جمله مشخصه های خرمای پیارم می توان به پوست نازک و چروکیده، رطوبت کم و رنگ قهوه ای تیره پوسته اشاره کرد. پیتزا را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در فر بپزید تا خمیر آن به رنگ قهوهای طلایی دربیاید. خرمای رسیده حاوی پتاسیم است؛ پتاسیم به شکلی بسیار موثر میتواند اسهال را کنترل کند.
این یک روش راحت و پرطرفدار برای پاک کردن رنگ روکش ام دی اف کابینت است. پس از انجام این مرحله، خرما در محفظه خلأ قرار داده شده و دمای محفظه تا ۵- درجه سلسیوس پایین آورده می شود، به طوری که خرما یخ می زند. روغن را در یک ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. از مخلوط خرمایی در وسط هر نان گرد بریزید و نان را تا کنید.روغن را در یک ماهیتابه دیگر بریزید و روی شعله متوسط رو به بالای گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. قابلمه را روی حرارت متوسط رو به کم گاز قرار دهید تا خرماها نرم شوند و آب تبخیر شود. آخرین مرحله تولید شیره انگور، جوشاندن و جدا سازی آب انگور که در ظرف دیگه مسی انجام داده شده که به دیگ اول گل جوش نامیده می شود و آب انگور نپخته درست شده در تشت پس از ته نشین شدن خاک به درون دیگ گل جوش هدایت و در اثر حرارت حاصل از سوختن چوب یا سوخت های فسیلی می جوشد، پس از به جوش آمدن و خنک شدن آب انگور به دیگ بعدی یا دیگ شیره انتقال می دهیم و دوباره حرارت داده می شود تا به جوش آید. همزمان که به سمت پایین حرکت کردید، کاغذ پشت برچسب را مرحله به مرحله جدا کنید. همان طور که گفتیم خرما به دلیل پتاسیم بالایی که دارد در بهبود اسهال هم موثر است. البته گفتیم که گنتار خرمایی خشک نیست اما یادتان باشد که به اندازهٔ دیگر انواع خرما مثلا خرمای مضافتی رطوبت ندارد. چرا عسل به رنگهای مختلفی وجود دارد؟ با تمامی تفاسیر یاد شده در بالا، نباید در مصرف خرما زیاده روی کرد چون مصرف بسیار بالای آن باعث آسیب به کبد و طحال افزایش فشار خون ‘ جوش دهان و پوسیدگی دندانها میشود,در خوردن آن افراط نکنید چرا که دارای قند زیادی است در این صورت آن هایی که لوز المعده حساس دارند و یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آن ها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.
با توجه به مطالبی که ما در این مقاله گفتیم میتوان گفت که اضافه کردن خرما به رژیم غذایی یک راه طبیعی و سالم برای اضافه کردن مواد غذایی مفید به بدنمان است. در این مقاله از نشریه علمی جهان شیمی به معرفی و بررسی انواع خرما مورد کشت در ایران می پردازیم. در ادامه این مقاله به گونه های غالب این میوه در ایران و ویژگی های آن ها می پردازیم. رنگ این میوه در مرحله خارک و رطب زرد و در حالت رسیده به صورت قهوه ای تیره است. پوست نازک به رنگ قهوه ای تیره و ظاهری شکلاتی دارد. عکس از تامین جونزخرما، طعمی لطیف و آبنباتی به پسته و نارگیل میدهند. خرما سرشار از کلسیم، ویتامین ب6، سدیم، آهن، پتاسیم و پروتئین است. خرما حاوی ویتامین های زیادی می باشد و سرشار از منیزیم و مس و… قدرت سنباده زنی این قبیل از دستگاه ها بیشتر به درد سطوح نرم و یا از قبل سنباده زده شده می خورد و نباید از آن ها برای انجام فرآیندهای کارگاهی سنگین استفاده نمود. كسانی كه درد كمر یا درد مفاصل دارند می توانند از شربت خرما كه در شماره 2 آمده است استفاده كنند. سیب زمینیها را از فر دربیاورید و با استفاده از یک چنگال آنها را له کنید.خمیر پیتزا را روی یک سینی مخصوص فر بگذارید. خمیر را به شکل مستطیلهای کوچک لقمهای برش بزنید.باقیمانده نارگیل خشک شده را در یک بشقاب بریزید و سپس خمیرهای خرمایی را در آنها بغلتانید تا کاملا به نارگیل آغشته شوند.۴. خمیر را روی تخته پخش کنید و آن را به شکل یک مستطیل با ضخامت ۲ سانتیمتر دربیاورید. شیر، کره و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. به همین دلیل ورزشکاران آن را در اولویت غذایی خود قرار داده و از ارزش غذایی آن بهره مند می شوند.
گوشتها در نهایت باید کاملا نرم شده باشند و از استخوان به راحتی جدا شوند.خورش گوشت بره و خرما را قبل از سرو، با آب لیموی تازه و برگ نعنا مزهدار کنید تا عطر و بویی بینظیر به آن بدهید و تمام افراد سر سفره را شگفتزده کنید.۱۰. اکنون که به روزهای ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم، خیلی از افراد مقادیر بسیار بیشتری از خرما را در این دوران مصرف میکنند. خرمای خشک نیز مانند خرمای تازه دارای مقادیر قابل توجهی از انواع عناصر و ویتامینهای مغذی برای بدن است. خصوصیات خرمای پیارم مانند طعم بی نظیر، ظاهر زیبا و ماندگاری بالا توجه بازارهای جهانی را به سمت خود معطوف کرده است و در حال حاضر کشورهای مختلفی به دنبال خرید خرمای پیارم از ایران می باشند. به خاطر داشته باشید که همواره در سنبادهکاری از سنباده زبر (سمباده با شماره پایینتر) شروع کرده و به تدرج با سنبادههای نرمتر کار کنید. “E” Weight: به جهت استحکام مناسب این نوع از backing، برای کاربردهایی نظیر سنباده نواری، دیسک ها، رول سمباده و سمباده برگه ای کاغذی با گریدهای زبر مناسب است. رنگی متمایل به زرد دارد که هنگام رطب به قهوه ای متمایل به زرد تبدیل می شود. اگر هم غلظت شیره پایین بود دوباره آن را می جوشانند تا به غلظت معینی برسد؛ اما روش دیگری که به حفظ بیشتر مواد مغذی شیره خرما کمک می کند، روشی است که در آن از حرارت خبری نیست. روغن نارگیل و یک سوم آب را به مخلوط خرما و بادامها اضافه کنید و باز هم میکس کنید.بافت اسموتی طبق اندازه موز شما تغییر خواهد کرد، پس اگر دوست داشتید، میتوانید به آن آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد. از جمله مهم ترین ویژگی های نخل این خرما، مقاومت بالای آن در برابر شوری آب و خاک، تغییرات دما و غیره می باشد که این موضوع در نهایت منجر به سازگاری و تولید خرمای پیارم در استان هرمزگان شده است.
خرمای پیارم ارزش غذایی بالایی دارد و قند موجود در آن از نوع طبیعی یعنی فروکتوز می باشد، به همین دلیل افراد زیادی برای تامین انرژی مورد نیاز خود از این رقم خرما استفاده می کنند و افرادی که دارای مشکل دیابت هستند نیز برای مصرف آن مشکلی نخواهند داشت. نقش مهم خرما در خون سازی و کاهش قند خون و هم چنین عاملی برای تقویت رژیم غذایی سالم بسیار مهم است که باید به آن توجه داشت. از یه نفر که داشت با پا غذا درست می کرد پرسیدم :چرا داری با پا غذا درست می کنی؟ پس از ورآمدن خمیر، آن را فشار دهید تا هیچ هوایی در آن نماند. خمیر را روی یک سطح آغشته به آرد بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر ورز دهید تا خمیر شما، کشدار شود. خرمای پیارم از جمله خرماهای نیمه خشک تولید شده در کشور به حساب می آید و ماندگاری بالایی دارد، بنابراین می توان از آن به عنوان یکی از بهترین گزینه های صادراتی یاد کرد که در طول مسیر رسیدن به مقصد، کیفیت و ظاهر آن دستخوش تغییر نخواهد شد. بیماری آترواسکلروز که موجب لخته شدن خود در بدن و در نهایت موجب جلوگیری از رسیدن خون و اکسیژن کافی به اندام ها می شود را می توان با خرما درمان کرد و مانع بروز این مشکل شد. خارک آن در اوایل مرداد ماه می رسد ولی زمان رسیدن کامل و برداشت آن در اواسط شهریور است. در حالت نارس و خارک بر خلاف دیگر خرماها طعمی تلخ دارد. تاکنون انواع خرما در جهان شناخته شده که همگی دارای هسته ای سخت، پوست نازک و طعمی شیرین هستند. خرما، تمبر هندی، زنجبیل تازه، هل سیاه و دارچین، طعمی خارقالعاده به خورش آرامپز گوشت بره میدهند که به راستی حیرتآور است. یکی دیگر از مشخصه های منحصر به فرد خرمای گنطار شرایط نگهداری آن است.
هنگامی که این پلاکها در مغز تشکیل میشوند، ارتباط عادی بین سلولهای مغزی را مختل میکنند که در نهایت منجر به مرگ سلولی در بافت مغز و بیماریهایی مانند آلزایمر میشود. همین موضوع منجر شده است تا خرمای پیارم به یک گزینه عالی برای مبتلایان به دیابت و افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، تبدیل شود. شکر قنادی، تخم مرغ، روغن کلزا، موز رسیده، عصاره وانیل و دارچین را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا یک خمیر سبک به دست بیاید. روغن آفتابگردان، پیاز ساطوری خردشده، سیر له شده، چوب دارچین، هل سیاه، تخم گشنیز آسیاب شده، گوشت بره خورشتی، زعفران، فلفل سیاه، آب لیموی تازه و برگ نعنای خردشده. برای گوشت، مرغ و برنج هم نه، برای ماکارونی، رب، تخم مرغ و روغن. گرانولا، یک غذای مخصوص صبحانه و میان وعده است که از جو پوستکنده، مغز دانهها، عسل یا شیرینکنندههای دیگر مانند شکر قهوهای و گاهی اوقات برنج پوستکنده تشکیل میشود. برای مصرف کودکان مناسبتر میباشد و از آن برای شیرین کردن غذای نوزادان بعد از چهار ماهگی نیز استفاده میشود. در اسناد تاریخی که حدود ۲۰۰ سال قبل نوشته شده است، از ۲۵ نوع درخت خرما که در عراق و اطراف خرمشهر کشت می شد نام برده شده است. در اسناد تاریخی که حدود ۲۰۰ سال قبل نوشته شدهاند از ۲۵ رقم درخت خرما که در عراق و اطراف خرمشهر کشت میشده نام برده شدهاست که امروزه نیز به همان نامها شناخته میشوند، اما آمارهای موجود نشان میدهند که بالغ بر ۳۰۰۰ رقم خرما در دنیا شناخته شدهاند که بخش عمدهای از آنها متعلق به ایران است، چنانچه از سه هزار رقم شناخته شده خرما در دنیا ۴۰۰ رقم آن متعلق به ایران است. سپس روغن و آب ولرم را به آنها بیفزایید و ورز دهید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. برای درست کردن سالاد، مواد لازم برای سالاد را به همراه گل کلمهای پخته و آب آنها در سینی در یک کاسه بریزید.
برای تهیه این غذای لذیذ به آب زنجبیل تازه نیاز دارید.
یکی از مشخصه های بسیار مهم که خواص خرمای پیارم را در نظر خریداران دو چندان کرده است، نحوه تولید آن می باشد. کسانی که می خواهند سنگ مثانه شان خرد شود از دم کرده آن استفاده کنند. خرماها را با هویجها مخلوط کرده و سرو کنید.۶. فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. به همین دلیل بهتر است عسل را در آب نیمهجوش یا ولرم بریزید تا خواص آن حفظ شود. پسته، جو دو سر پرک، عسل، آب و نصف مقدار نارگیلهای خشک شده را به خرماها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. کیک را برش بزنید و سرو کنید.۷. سپس هویجهای مزهدار شده را در یک سینی مخصوص فر در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. سیگار کشیدن، مصرف الکل و قرار گرفتن در معرض اشعههای مربوط به وسایل الکترونیکی هم از جمله علل جانبی این مشکل هستند. همین امر سبب طعم و مزه منحصر به فرد آن شده است. طعم عالی و رنگ سیاه آن سبب مخاطب پذیری زیادی شده است. هویج کبابی و خرما، یک بشقاب مخلفات لذیذ است که با طعم شیرین، تند و پرادویه خود شما را شگفتزده خواهد کرد. سپس این مواد را در یک غذاساز بریزید و میکس کنید تا یک پوره به دست بیاید.اجازه دهید تا این مخلوط خنک شود. این پایان نامه می افزاید: به دلیل مسائل اقتصادی و تکنولوژیک پژوهش هایی جهت جایگزینی مناسب شکر با سایر ترکیبات در حال انجام است. این میوه به رنگ زرد است. از جمله خرماهای زود رس و نرم به شمار می رود و هسته بیضی شکل با رنگ قهوه ای کم رنگ، با میزان چسبندگی هسته به میوه کم دارد.
در سه مرحله آسان گامهای متقاعدکننده ایفون 8 را بیاموزید|راهنمای مخفی استالین یوسف برای ایفون 8|ایفون 8 – چه چیزی را میتوانید آموزش دهید از شما منتقدان}
با ابنحال، بهنظر نمیرسد که مصرف عسل، بیش از مصرف دکسترومتورفان در تسکین سرفه در کودکان موثر باشد. همچنین، این ماده می تواند برای درمان زخم پای دیابتی موثر باشد. مطالعات اخیر ثابت کرده اند که خواص عسل قادر به درمان زخم های وریدی نیز می باشند. خارک (گنگ): در این مرحله میوه خرما سفت و به رنگ سبز است ولی مزه تلخ اولیه را ندارد و میزان قند آن افزایش پیدا کرده است. مصرف این میوه به تنظیم قند خون، کم خونی، افزایش سطح انرژی بدن، تسکین اعصاب و … سپس حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه بجوشد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. خرما آهن بالایی دارد که موجب افزایش گردش خون در پوست سر شده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود، همچنین مصرف خرما از ریزش مو جلوگیری می کند. با توجه به اینکه خرمای پیارم از کیفیت بسیار بالا و طعم بی نظیری برخوردار است، تقاضا برای خرید آن در بازارهای جهانی با رشد بسیار بالایی همراه بوده است که در نهایت این موضوع سبب افزایش بدون برنامه ریزی کشت خرمای پیارم در استان های تولید کننده این محصول از جمله استان هرمزگان شده است؛ این مشکل در نهایت ممکن است خسارات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد. همان طور که میدانیم، جنین یا نوزاد به دنیا نیامده برای آنکه نخاع و ستون فقراتش به طور کامل رشد کنند به فولات نیاز دارد. این چراغهای خودرو هستند که در شب یا در آبوهوای نامساعد، به شما کمک میکنند رانندگی راحتتری داشته باشید. این نام را شاید زیاد شنیده باشید. قابلیت نگهداری بالا و مخاطبان زیاد در خارج از کشور سبب شده تا اکثرا این محصول به بازارهای هدف صادر شود. این خرما را در بم کرمان زیاد می بینیم و در واقع خرمای مضافتی بم، مهم ترین خرماهای بازاری کشور را شامل می شود.
زندگی مخفی خرما
میوه ای تقریبا خشک است و می توان به عنوان یک میان وعده خوبی طبیعی استفاده کرد. عسل دارای خاصیت درمانی بسیاری بوده و به شدت مقوی است. این میوه به دلیل داشتن فیبر بالا، ترکیبات آنتی اکسیدان، انواع ویتامین ها، مواد معدنی و مغذی بسیار انرژی زا بوده و طرفدارن بسیاری دارد. این میوه سرشار از ویتامین های B۶، B۱ و B۲ ، آهن فراوان، کلسیم، فسفر، فیبر، مس و منگنز است. به دلیل داشتن کاتالوئید جذب ویتامین ها و آنتی اکسیدان را آسان تر می کند. این خرما که بیش تر در نخلستان های بهبهان به بار می نشیند رنگ خیلی خوبی دارد و دارای شهد و شیره ی زیادی می باشد. همچنین باید عنوان کرد که سرعت بدون بار دستگاه 2700-1400 R/MIN می باشد. خواص خرما بار بسته به موادی که در آن استفاده میشوند میتواند مختلف باشد. ایسنا/خوزستان مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: تاکنون ۱۱۰ تن خرما در شهرستان خریداری و به کارگاههای بستهبندی تحویل داده شده است. به همین دلیل معمولا شرکت های سورت و بسته بندی، در فصل برداشت اقدام به خرید خرمای پیارم از تولیدکنندگان کرده و محصولات خریداری شده را به سالن های سورت و بسته بندی ارسال می کنند. بعد از انفجار اولین ایفون 8 در تایوان یکی از مواردی که اخیرا گزارش شده است، مربوط به کشور چین می باشد که گویا یک خانوم چینی گوشی آیفون ۸ خود را در طول شب به شارژ زده و خوابیده است و هنگامی که صبح زود برای رفتن به محل کار خود آماده میشده ناگهان صدای خرد شدن شیشه ای به گوشش رسیده و ناگهان انتشار دود در فضای خانه توجه او را به سمت گوشی آیفون خود جلب کرده است. • نکته: در اطراف قاب آیفون 8 اپل لاستیک های آب بندی طراحی شده است که منجر به ضد آب شدن گوشی شما شده است.
نحوه استفاده Google از خرما برای Develop Larger|خرما – شش شکل چالش|خرما ویژگی ها}
برای درست کردن این ماسک به گلاب، ماست و جو نیاز دارید. این میوه با طعمی شیرین و بافتی کشدار و آبنباتی شکل، به انواع خوردنیها طعم و مزهای منحصربهفرد میدهد. درصد بالایی از خرمای پیارم تولید شده در کشور ارگانیک می باشد، به این صورت که در تولید و پرورش این محصول، از هیچ گونه ماده شیمیایی استفاده نشده است، همین موضوع در نهایت منجر افزایش خواص این میوه خواهد شد. یکی از مشکلات عمده ای که صادرات این محصول را با مشکل مواجه ساخته و ممکن است در نهایت منجر به صدمه رساندن تولید خرمای پیارم در کشور شود، عدم همخوانی بین میزان صادرات خرمای پیارم و تولید آن می باشد. دوتا اسکیمو میشینن به نهنگ خوردن، نصفه نهنگها رو میخورن بعد این یکی به اون یکی میگه: لامصب نهنگ خوردن هم لامصب مثل تخمهاست، میشینی پاش دیگه نمیتونی پاشی. تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن خرما در استان زر خیر کرمان که یک چهارم آن به خارج از کشور به خصوص کشورهای جنوب شرق آسیا مانند مالزی صادر می شود، نشان دهنده اهمیت راهبردی خرما در اقتصاد این استان است. فر را در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. این میوه بیضی شکل به وزن حدود ۱۵ گرم با بافت نیمه خشک به رنگ زرد روشن است که پوسته ای ضخیم دارد. میوه خرما مسهل کننده محسوب می شود و برای یبوست بارداری بسیار مناسب است. استان کرمان با تولید بیش از نیمی از خرمای کشور، تولید کننده اول خرمای ایران در کنار استان خوزستان محسوب می شود که بازار های صادراتی فراوانی را نیز در اختیار دارد. خرمای شکر به نسبت سایر خرماهایی که ذکر کردیم، دارای قند بیش تر است و شیرین تر بوده و رنگ آن در مراحل مختلف رسیدن به ترتیب سبز متمایل به زرد و قهوه ای بوده و از ارقام زودرس و اقتصادی در میان خرما ها محسوب می شود.
زمان را هدر ندهید! 5 جزئیات برای شروع عسل
خرما آلویی یا خاصویی اندازه و شکل و شمایلی شبیه آلو دارد. التهاب نوعی مکانیزم دفاعی بدن برای مبارزه با بیماریها یا عفونتهای مختلف بدن است. ترکیب آبلیموی گرم با عسل می تواند التهاب گلو را کاهش دهد. شما با مصرف این میوه شیرین و خوشمزه از گزند بیماریهایی چون سرطان روده بزرگ، بیماریهای قلبی عروقی، پوکی استخوان، سنگ کلیه، فشار خون، دیابت، التهاب در مغز، آلزایمر، شب کوری و دیگر بیماریها در امان خواهید بود، پس تلاش کنید تا این میوه خوشمزه را در رژیم غذایی خود بگنجانید.از خرما برای تهیه انواع غذا، دسر، شیرینی، کیک، نوشیدنی و غیره استفاده میشود. بدون توجه به نوع خرمای انتخابی، باید متذکر شد که این نوع پوست نازک و سیاه است و میوه آن آبدار و نرم می باشد. این ویژگی منحصر به فرد، خرمای پیارم را به یکی از میوه های بازار پسند در جهان تبدیل کرده است. میوه نخل خاخام پوست نرم و گوشتی لطیف دارد و شهد آن باعث چسبندگی گوشت به پوست شده است. باستانشناسان، قدمت اولین نخلستانها را به پنج هزار سال قبل نسبت میدهند، زیرا آثاری از نام آنها بر لوحههای گلی ۵۰۰۰ سال قبل در اکتشافات تاریخی یافتهاند.برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای منطقه خاورمیانه، ایران و هندوستان بوده است. همین موضوع باعث شده است که خرما یک میوه سرشار از ویتامین و مواد معدنی باشد. این خرما سرشار از مواد قندی، پروتیینی و سایر مواد معدنی بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. ارزش غذایی خرما و میزان کالری خرما برای افرادی که در حال کاهش وزن یا ورزش هستند بسیار اهمیت دارد. خرماي ساير یا استعمران یکی از فراوانترین گونه های خرمای ایرانی میباشد. عسل خاصیت ضدمیکروبی دارد و عوامل به وجود آورنده آکنه را از بین می برد، همچنین به دلیل خاصیت چسبنده اش موجب لایه برداری و تمیز شدن پوست شما می شود.
چگونه خرما خود را از Blah به فوق العاده تبدیل کنیم
اگر از نوشتن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد زی نیوز منبع خبر لطفا از صفحه ما بخواهید.
این میوه به شکل خوشه ای بزرگ از شاخه آویزان می شود. رنگ خاص خرما که کهربایی تا قهوه ای متمایل به قرمز است، جلوه خاصی به این خرمای ایران داده و البته چسبندگی کلاهک به میوه کم است. اگر دوست دارید رنگ کردن کابینت ام دی اف آشپزخانهتان را خودتان بر عهده بگیرید ولی تجربهای در این کار ندارید، نگران نباشید. اگر دوست دارید، سالاد مخصوص خود را با دانههای یا آجیل تزئین کرده و سرو کنید.۸. این شهد به زنبورهای داخل کندو انتقال داده می شود و آن ها مایع شیرین را به شکل شربت غلیظ تبدیل کرده و در لانه زنبوری ذخیره می کنند. در بسیاری از کشورها در سراسر جهان، عسل کرمدار به شکل مایع ترجیح میدهند و به جای ژله یا مربا استفاده می شود. سپس مایع کرهای را روی آنها بریزید و هم بزنید تا تمام مواد خشک به این مایع کرهای آغشته شوند. سپس خرماها را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. نانها را با دستانتان فشرده کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه کاملا به خورد نانها برود.پودینگ را از سلفون دربیاورید و آن را برش بزنید. هر هفته، کارگران خرمن را با بیل زیر و رو می کنند، البته هدف آن است که از حمله موریانه ها جلوگیری شود و خشک کردن یکنواخت خرما در درجه دوم اهمیت قرار دارد. از سوی دیگر در روشی که از حرارت برای شیرهگیری خرما استفاده می شود امکان بروز طعم سوختگی و در روش سنتی غیر حرارتی، امکان بروز ترشیدگی و کپک زدگی شیره بسیار زیاد است. هسته بیضی شکل و کشیده آن در کنار میزان چسبندگی زیاد هسته به میوه، از قابلیت های این خرما به شمار می رود. خرمای پیارم یکی از محصولات اصلی شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان می باشد و این منطقه بیشترین سطح زیر کشت خرمای پیارم را به خود اختصاص داده است.