وزیر ارتباطات تاکید کرد: دولت، ارتباطات و فناوری اطلاعات را یک فناوری راهبردی میداند که قادر است تمام مشکلات کشور را حل کند. تیم تپسی مسیری را طی کرد که پس از این قرار است، راه را برای بقیه شرکتها هموار کند. ثمره و این تلاش حل مشکلات کشور مبتنی بر فناوری و خلق اشتغال است. هدف از این کار، دستیابی به سهم ۱۰درصدی این شرکتها از تولید ناخالص ملی طبق اسناد بالادستی است.
وی افزود: درست است که این فرآیند کمی طولانی شد اما طبیعی بود و کسی در آن تقصیری نداشت چرا که بازار سرمایه، مدیران و حتی دستگاههای امنیتی نسبت به این ماجرا تجربه قبلی نداشتند. بهطوریکه ارزیابی دارایی شرکت نیز سخت بود، اما کفش آهنی که مدیران تپسی و همکارانش پوشیدند، راه را هموار کرد و کار را به عرضه اولیه سهام این شرکت استارتاپی رساند.
زارعپور تاکید کرد: در دولت سیزدهم، نگاه ما حمایت از کسبوکارهای دیجیتال و حمایت از آنها است. دولت، ICT را زیرساخت توسعه تمام بخشهای کشور میداند و به همین جهت، کارگروه اقتصاد دیجیتال را تشکیل داد. کارگروهی که ۱۰ نفر از اعضای دولت عضو آن هستند و تمام اختیارات هیات وزیران در موضوع مانعزدایی و استفاده حداکثری به این کارگروه تفویض شده است.
به گزارش مجله خبری اقتصاد ارتباطات، «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت تپسی که با حضور وزیر اقتصاد، معاون علمی رئیسجمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران شرکت تپسی گفت: برای ورود این استارتاپ به بورس، موانعی که وجود داشت را بررسی و رصد و برای رفع آنها جلساتی را برگزار کردیم. نقطه نظرات آنها را شنیدیم و متقاعدشان کردیم که این اتفاق باید رخ دهد. وزیر اقتصاد نیز در این راه همراهی زیادی کردند.