بنابر گفته مسئولان، اجرای این پروژه میتواند زیرساخت ارتباطات کشور را تا دهههای آینده تامین کند و به دلیل اهمیت بالای آن در قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه قید شده است بنابراین اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها برای وزارت ارتباطات و تمامی دستگاهها تبدیل به تکلیف شده است.
نحوه دریافت فیبر نوری برای کاربران تهرانی
در نهایت مشترکان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت شرکت مخابرات ایران مراجعه کنند و نکته قابل توجه این است مشوق یا پروموشنهایی مانند مودم قسطی هم ارائه شده است.
اما کاربران تهرانی می توانند با شماره ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ تماس بگیرند و یک شماره تلفن همراه یا ثابت اعلام کنند، به پارتنرهای فروش اعلام و درصورتی که منطقه مورد نظر در سطح پوشش باشد، فیبر نوری را واگذار میکنند و درصورتی که نباشد، مخابرات از منطقه مورد نظر بازاریابی می کنند درصورتی که به تعداد ۱۰ متقاضی برسد کارهای نهایی انجام شود.
به گزارش ایسنا، فناوری روز به روز در حال گسترش است و اکنون در عصر فناوری اطلاعات میتوان گفت که وجود زیرساختهای نسل جدید میتواند تاثیرهای جدی بر روی کسب و کارها، اقتصاد، جامعه و… بگذارد؛ با این حال، فناوری فیبر نوری که طی سالهای گذشته در بخش ارتباطات ثابت ایران کمتر به کار گرفته شده بود؛ مورد توجه مسئولان وزارت ارتباطات قرار گرفت.
نکته قابل توجه این است حتی اگر فردی در یک ساختمان درخواست اجرای فیبر داشته باشد، برای آن یک نفر کار انجام و سپس برای بقیه اعضای ساختمان بازاریابی می شود. هزینه کار هم با اجرای فیبرکشی و مودم حدود سه الی سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اما سرعتی که ارائه می شود سرعت مناسب و بالایی است.
انتهای پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1402112417448/%D9%81%DB%8C%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%86%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF
میزان پوشش پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها که اخیرا از ۶ میلیون خانوار فراتر رفته، این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا به سرعتهای ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه دست پیدا کنند.
کاربران در مناطق تحت پوشش قرار گرفته می توانند درخواست خود را برای دریافت خدمات ارایه کنند و اپراتور موظف است حداکثر ظرف مدت یک ماه دسترسی به اینترنت فیبر نوری را برای متقاضیان فراهم کند.
در حال حاضر طبق وعده وزیر ارتباطات، با افتتاح پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در سه شهر میبد، بافق و حمیدیه استان یزد میزان پوشش از ۶ میلیون خانوار در سراسر کشور فراتر رفته است و این قابلیت وجود دارد تا کاربران به سرعت تا ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه دست پیدا کنند. موضوعی که بارها مسئولان از جمله وزیر ارتباطات به آن اشاره و تأکید کردند هیچ تکنولوژِی نمیتواند جای ارتباطات پرسرعت فیبرنوری را بگیرد.
فناوری فیبر نوری پهنای باندی بسیار بالاتر از کابلهای مسی معمولی دارد و دادههای صوتی و تصویری را به راحتی با پهنای باند بالا تا ۱۰ گیگابیت بر ثانیه و بالاتر انتقال میدهد، به همین دلیل است که با گسترش فناوری و نیاز به اینترنت پرسرعت، جایگزینی کابلهای مسی قدیمی با فیبر نوری به یک ضرورت تبدیل میشود.
به طور مثال در آمریکا که ارتباطات ماهوارهای هم وجود دارد، کنگره این کشور برای توسعه فیبرنوری منازل آن مبلغی ۴۰ میلیارد دلار تصویب کرده چرا که هیچ تکنولوژی نمیتواند جای ارتباطات پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری را بگیرد.