بسیاری از کشورهایی که هنوز به قلههای فناوری وچشمانداز دیجیتالی نرسیدهاند، برای همگامی با سرعت زیاد فناوری، نیاز به سیاستگذاری، سرمایهگذاری وافزایش مهارتهای دیجیتال بر اساس شعار “ نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار” دارند”.
“روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی۲۰۲۴، فرصتی است برای شناخت اینکه چگونه نوآوری دیجیتال میتواند به ارتباط همه افراد کمک کند و درهای شکوفایی پایدار را برای همه باز کند.
هر ساله دبیر کل اتحادیه بینالمللی مخابرات در پیام خود به مناسبت روز جهانی ارتباطات، شعاری را برای آن سال انتخاب و تاکید میکند که کشورهای عضو برای تحقق این شعار تلاش کنند که امسال هم شعار نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار برای این روز انتخاب و اعلام شده است.
انتهای پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1403022518031/%D9%86%D9%88%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1
به گزارش ایسنا، اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) یک سازمان بینالمللی وابسته به سازمان ملل متحد است. این اتحادیه دومین اتحادیه قدیمی پس از کمیسیون راین است. این اتحادیه وظیفه قانونگذاری و مدیریت فضای فرکانسی، تدوین استانداردهای تبادل داده و اطلاعات و همچنین کمک به رشد و توسعه ارتباطات در سراسر جهان را بر عهده دارد. مقر این سازمان در ژنو سوئیس است.
از فناوری نوآورانه میتوان برای رویارویی با سخت ترین چالشهای جهان، از مبارزه با دگرگونی های آبوهوایی گرفته تا ریشه کنی گرسنگی و فقر، کمک گرفت. در واقع، میتوان برای هفتاد درصد از اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد تا سال ۲۰۳۰، از فناوری های دیجیتال، کمک گرفت.
به مناسبت روز جهانی ارتباطات، پیام اتحادیه ارتباطات مخابراتی ITU اعلام شد که در آن نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار به عنوان شعار سال ۲۰۲۴ مطرح شده است.