در نهایت سوهان کاری انجام شده و لایه ای از تاپ کت براق را بر ناخن ها می زنیم و مجددا در دستگاه قرار می دهیم. اگر شما در آب و هوای مرطوب و شرجی زندگی میکنید، ناخنی ظریف و براق میخواهید، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج میبرید و اگر بدون استفاده از دستکش شستشو زیادی در روز انجام میدهید، میتوانید بدون هیچ ضرری از کاشت ژل استفاده کنید. در انواع کاشت ناخن به روش گیاهی یا فیبر بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت زا تنها با گذاشتن الیافی طبیعی به عنوان تیپ که همانند کاغذهای بریده شده می باشد، به کاشت ناخن پرداخته می شود. در این روش از انواع کاشت ناخن بدون استفاده از لیکوئید و تنها با پودر و پرایمر به کاشت ناخن می پردازیم. شیوه قلم گذاری و پخش مواد در این روش ها از یکدیگر متفاوت بوده و در بسیاری از موارد می توان با اضافه نمودن انواع زیورآلات مخصوص ناخن، شاخه های جدیدی از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد. این روش از انواع کاشت ناخن به مهارتی غیر قابل انکار نیاز داشته و باید به وسیله مقدار مناسبی از پودر اکریلیک اقدام به ساخت یک زیرسازی محکم و مناسب برای آکواریوم کوچک ناخن ها نمود. در این روش که از معروف ترین انواع کاشت ناخن می باشد، به وسیله پودر اکریلیک (با رنگهای تعریف شده) و لیکوئید به ساخت لایه ای محکم از ترکیب این دو ماده پرداخته شده و به وسیله پرایمر در زیر سازی ناخن و سوهان کشی های مختلف در سطح کاشته شده می توان استحکام و همچنین فرم زیبای ناخن ها را تضمین نمود.
کاشت ناخن پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت ناخن بوده و استحکام بالایی در اثر ضربات از خود نشان می دهد. از انواع کاشت ناخن که دارای طرفداران زیادی در سراسر دنیاست می توان به روش میکس اشاره نمود که ترکیبی از کاشت ناخن پودری و استفاده از تاپ شاین در مرحله آخر است که استحکام و درخششی فوق العاده را به صورت همزمان برای شخص به ارمغان خواهد آورد. روشهای زیباسازی ناخنها پس از مراحل کلاسیک مانیکور و پدیکور، به انواع کاشت ناخن محدود شده که دارای قابلیت هایی مختلف در ایجاد زیبایی در ناخنها میباشند و هر یک از این روشها به فراخور مواد و وسایل به کار رفته در آنها میتوانند تضمین کننده نوع و حالت خاصی از زیبایی در این ناحیه باشند. این شیوه از انواع کاشت ناخن از زیرمجموعه های کاشت ناخن پودری می باشد. هر چند که باید این نکته را ذکر کنیم که تواناییهای یک ناخن کار حرفهای و موادی که برای کاشت ژلهای استفاده میکند میتواند کاشت ژلهای را ماندگارتر کند جدا از اینکه آب و هوای محیط زندگی شما خشک باشد یا مرطوب. این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهانکشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد میکند. البته سرعت عمل ناخن کار در این روش بسیار بالاست و در مدت زمان بسیار کوتاهی می تواند ناخن های هر دو دست را بدون نیاز به سوهان کاری های مختلف کاشت کند. نکته قابل توجه در کاشت بیبی بومر ادغام کردن این دو رنگ در قسمت مرز است که باید به درستی فید شده و نقطه تلاقی این دو غیر قابل تشخیص باشد، سپس به وسیله گیره مخصوص دو طرف ناخن را سفت کرده و به مدت 120 ثانیه در دستگاه UV قرار می دهیم.
از انواع کاشت ناخن به روش ژله ای، می توان کاشت ژله ای کلاسیک را نام برد که با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین به ساخت لایه ای شیشه ای و محکم در سطح ناخن ها اقدام می شود. پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها باید دست را در دستگاهی به نام UV قرار داد و در انتها به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین برد. در ابتدای امر سطح ناخن آماده سازی شده و یک لایه ژل بیس جهت زیرسازی ناخن ها میزنیم و دست را حدود 180 ثانیه درون دستگاه UV قرار می دهیم، سپس با استفاده از پودر بیبی بومر سفید در نوک ناخن ها ( فرنچ ناخن ) با دقت مواد گذاری کرده و به سمت ریشه حرکت می نمائیم. عمق رنگ سفید از نوک به ریشه باید کم تر و محو تر شود سپس با استفاده از پودر هلویی یا صورتی بیبی بومر از ریشه ناخن شروع کرده و به سمت نوک ناخن مواد گذاری می کنیم. عمق رنگ هلویی یا صورتی در این حالت نیز در ریشه ناخن ها بیشتر بوده و هرچه به سمت نوک ناخن حرکت می کند باید محوتر شود. سپس برای محکم نمودن صدف ناخن ها، از چسب مخصوص استفاده کرده و در هر مرحله نیز از اسپری فیکس کننده استفاده می نمائیم، این روش از انواع کاشت ناخن بسیار نادر بوده و کاربرد چندانی در مراکز تخصصی ناخن ندارد. دوام این نوع از انواع کاشت ناخن در حدود دو هفته بوده و انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود.
کاشت ناخن قالبی، به وسیله قالب هایی با سایز طبیعی ناخن ها انجام می شود، به این ترتیب که مقداری از مواد کاشت را در قالب ریخته و با مهارت روی صدف ناخن ها قرار می دهیم و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و بر کسی چیزی در مورد کاشت ناخن اکادمی زیبایی میدونه؟ میداریم. انواع کاشت ناخن بر چند بخش است؟ کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزیین ناخن میباشد که در آن به چند طریق نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده میشود. روش انجام کار به این ترتیب است که پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها و زدن ضد قارچ باید یک لایه پرایمر به سطح ناخن زده و سپس تمام ناخن را به یکباره و به شکل عمود در پودر فرو ببریم. برای این کار سطح ناخنها را به وسیله سوهان برقی میتراشند تا جایی كه لایه خیلی نازكی از ناخن باقی بماند. قبل از انجام این عمل موارد زیادی را باید رعایت کرد؛ ابزار، روش و مواد آن را باید شناخت و برای انجام آن به متخصص مراجعه کرد تا عوارض آن را به حداقل کاهش داد. این كار برای این است كه زیر مواد مورد استفاده در كاشت ناخن که قرار است جای ناخن اصلی فرد را بگیرد برجسته نباشد تا طبیعیتر به نظر برسد و هر چه ناخن كاشته شده برجستگی كمتری داشته و به ناخن طبیعی شباهت بیشتری داشته باشد در اصطلاح خوب كاشته شده است. وجود برجستگی زیبا و همچنین درخشش چشمگیر در این روش در گذشته، توجه بسیاری از خانم ها را به خود جلب نمود اما امروزه این شیوه، به دلیل معایب مذکور مورد استفاده قرار نمی گیرد.