مدیر اجرایی شرکت ارتباطات از راه دور ایران گفت: اگرچه توسعه فیبر مبتنی بر اصل تقاضا و تراکم جمعیت است ، مناطق ، درآمد محروم و کم نیز در دستور کار قرار دارند.
به گفته ایسنا ، مدیر عامل محمد جعفرپور- چالش ها و تصمیمات شرکت ارتباطات ایران را در طول مسیر توسعه بیان می کند و تأکید می کند که با اتصال همه خانه ها با الیاف نوری ، باید در مورد شبکه مسی خداحافظی کنیم.
جعفرپور با اشاره به چالش ها و استراتژی های توسعه ارتباطات ثابت در کشور ، بر لزوم گسترش شبکه فیبر به منظور دستیابی به عدالت ارتباطی و پاسخ به نیازهای رو به رشد مردم تأکید کرد.
وی توسعه ارتباطات ثابت ثابت را به عنوان یک راه حل اصلی برای این وضعیت توصیف کرد و افزود که الیاف نوری می توانند ضمن کاهش کیفیت شبکه تلفن همراه ، کیفیت خدمات را کاهش دهند. در همین راستا ، شرکت ارتباطات ایران در حال اجرای یک پروژه بزرگ برای توسعه الیاف خانگی (FTTH) در بیش از 5 شهر کشور است.
مدیر اجرایی شرکت ارتباطات ایران با استناد به تغییر ماهیت زیرساخت های ارتباطی این کشور در سالهای اخیر ، گفت: زیرساخت های ارتباطی این کشور مبتنی بر کابل های مسی بوده است که به نیازهای اساسی ADSL و اینترنت پاسخ داده اند. اما امروز ، با گسترش خدمات دیجیتال و نیاز به اینترنت با سرعت بالا ، این ساختار دیگر مؤثر نیست و نمی تواند نیازهای کاربران را برآورده کند. در شبکه مس ، حداکثر سرعت در حدود 2 مگابایت در ثانیه است که با فاصله از مراکز ارتباطات از راه دور کاهش می یابد.
وی با اشاره به سهم بالای ارتباطات تلفن همراه در کشور ، گفت: “توسعه ارتباطات موبایل بیش از ارتباطات ثابت طی یک دهه گذشته تسریع کرده است ، که امروزه بیش از 5 ٪ خدمات دیجیتال را به خود اختصاص داده است.” در حالی که در بسیاری از کشورهای توسعه یافته ، ترافیک اصلی سکوی ثابت و الیاف نوری است. این تمرکز بیش از حد بر روی شبکه تلفن همراه باعث تراکم و کاهش کیفیت در ساعات شلوغ شد.
شتاب در توسعه فیبر نوری
جعفرپور به اهداف برنامه توسعه ارتباطات هفتم اشاره کرد: طبق این برنامه ، 5 میلیون بندر باید برای اتصال الیاف در کشور ایجاد شود. تاکنون ، شرکت ارتباطات ایران بیش از پنج میلیون بندر مجهز کرده و بیش از 5000 ارتباط فعال دارد.
وی به توسعه مبتنی بر ارتباطات به عنوان یکی از اولویت های شرکت ارتباطات از راه دور ایران اشاره کرد و گفت: اگرچه توسعه فیبر مبتنی بر تقاضا و تراکم جمعیت است ، اما مناطق کم درآمد نیز در دستور کار قرار دارند. در حال حاضر ، 6000 روستا در کشور به شبکه ارتباطات وصل شده و در 6000 روستا فعال هستند. پروژه USO همچنین با وزارت ارتباطات برای توسعه روستایی اجرا شده است.
ارزانترین اینترنت در کشور در شبکه ارتباطات
مدیر اجرایی شرکت ارتباطات ایران با استناد به چالش تعرفه در صنعت ارتباطات ، افزود: “در حال حاضر ، خدمات ارتباطی در کشور با قیمت پایین تر از قیمت نهایی ارائه می شود.” این یک ادامه نیست و تعادل مالی اپراتورها را به خطر می اندازد. اگرچه هنوز شرکت ارتباطات ایران آسیب دیده است ، اما درآمد و هزینه های ما عملاً دفن می شود.
وی تأکید کرد: “ما در همان زمان هیچ افزایش دیگری در تعرفه های اینترنتی نداشته ایم و ارزانترین اینترنت در کشور هنوز توسط شرکت ارتباطات ایران ارائه می شود.” با این حال ، هزینه های عملیاتی ما چند برابر شده است.
افزایش جذابیت سرمایه گذاری در صنعت ارتباطات
مدیرعامل شرکت ارتباطات ایران گفت: افزایش منطقی تعرفه ها نیاز به توسعه است و گفت که افزایش تعرفه ها باید با بهبود کیفیت همراه باشد تا افراد بتوانند از خدمات بهتری برخوردار شوند. سرمایه گذاری در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز باید برای بخش خصوصی جذاب باشد تا بتواند وجوهی را که وارد این صنعت کلیدی می شوند ، مشاهده کنند.
وی در مصاحبه تلویزیونی همچنین به ظرفیت این کشور در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی اشاره کرد و افزود: ایران در زمینه دانش فنی ارتباطات است. شرکت های خصوصی موفق فعالیت های خارج از کشور را دنبال می کنند و ما ظرفیت صادرات به بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات را از طریق یک شرکت ارتباطات ایرانی از طریق مدیریت موضوعات بین المللی دنبال می کنیم.
در پایان ، جعفارپور با قدردانی از تلاش ها و تلاش های کارمندان خود در سراسر کشور ، تأکید کرد: پیشرفت امروز در توسعه زیرساخت ها ، به ویژه پروژه ملی فیبر نوری ، نتیجه نامزدی و تلاش همکاران من در مجموعه ارتباطات بزرگ ارتباطات ایران است. از نیروهای فنی و اجرایی در منطقه گرفته تا متخصصان کارکنان ، همه در دستیابی به اهداف برای توسعه کشور نقش دارند. من معتقدم که سرمایه انسانی با ارزش ترین دارایی شرکت است و موفقیت آینده بر اساس این تلاش ها خواهد بود.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404031207425/%D8%AA%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%A8%D8%B1-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C