وی افزود: بحث مالیات و بیمه هم مشکلی بزرگ در این صنعت است که سازندهها بهخاطر فرار از مالیات، کار و کسب خود را به منزل منتقل کردند و آنهایی که مالیات پرداخت میکنند هم با سودهای سنگین کار ارائه میکنند که این کار باعث بیثباتی بازار شده است.
وی اضافه کرد: کسب و کارهای اینترنتی درست است که به حمایت نیاز دارند از قبیل موارد حمایتی که در خود همین بسته حمایتی هم آمده، اما این چنین بازار گستردهای نیازمند نظارت نیز است تا هر کسی به هر شیوهای که دوست دارد قیمتگذاری نکند.
این فعال کسب و کار در حوزه زیورآلات خاطرنشان کرد: برنامهها و اپلیکیشنهای داخلی باید بهگونهای بسترسازی کنند که کسب و کارها بهخاطر محدودیت اینترنت به آنجا منتقل شده و قدرت ساپورت کاربران را داشته باشند.
این فعال اقتصادی ادامه داد: بنده که در حوزه زیورآلات فعالیت دارم رقبای بسیار زیادی در بازار دارم که با فعالیت در فضایی این چنینی و با اعمال نظارت لازم میتوانم رقابتی سالم داشته باشم.
عبدالله قهرمانلو در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی مجله خبری اقتصاد ارتباطات افزود: بستر لازم برای فعالیت کسب و کارهای اینترنتی در اپلیکیشنهای داخلی فراهم است و من به عنوان یکی از کاربران این نرمافزارها هستم.
قهرمانلو به عنوان یک سازنده زیورآلات در زمینه نقره که فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۸۱ شروع کرده و جزو اولین سازندههای زیورآلات در کشور محسوب میشود گفت: اگر دولت با بستههای حمایتی سازندهها را پشتیبانی کند بازار این صنعت مهم رونق پیدا میکند.