معاون مدیر حقوقی و پرونده های مرکز ملی مرکز سایبری با استناد به نیاز به شورای عالی سایبری ، گفت: “مهمترین مسئله در استفاده از اسناد استراتژیک ضمانت اجرای آنها است ؛ بنابراین این ضمانت در سه زمینه قبل ، در حین اجرای پیش بینی شده است.
به گفته ایسنا ، محمد صد فراهانی ، معاون مدیر حقوقی و پرونده های مرکز ملی فضای مجازی در یک برنامه خبری ویژه در مورد آخرین وضعیت اسناد استراتژیک در کشور ، اظهار داشت: با وجود شور و شوق برای تهیه اسناد ، جدی ترین سؤال مسئله درخواست است.
وی گفت: در زمینه اجرای پیش نمایش ، قرار بود نویسنده خود این سند باشد. به عنوان مثال ، در سند علمی ، تحقیق ، فناوری و نوآوری ، وزارت علوم نیز توسط این سند اعتقاد دارد.
فراهانی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر ، شورای عالی انقلاب فرهنگی ، وزارت آموزش و پرورش و … همچنین در تدوین این سند شرکت می کند و همچنین در مرحله تصویب و اجرای سند حضور دارد. همچنین پیش بینی شده است که مکانیسم های ارزیابی و ارزیابی مشارکت دستگاه ها در مرحله فرمولاسیون سند.
معاون مدیر حقوقی و پرونده های مرکز ملی سایبرز ، زمینه درخواست درخواست را بیان کرد و گفت: “در این مرحله ما در تلاش هستیم تا کاربرد سند را تضمین کنیم.” سرانجام ، در مرحله مقدمه پس از درخواست ، مقررات قانونی ارائه شده توسط مجمع مشورتی اسلامی برای اجرای مصوبات قابل اجرا وجود دارد. ماده 7 بند 2 برنامه برنامه برنامه ، کلیه دستگاه ها را ملزم به استفاده از اسناد مصوب شورای عالی سایبر است.
وی افزود: “در صورت ترک قانون ، این مصوبات به دنبال تضمین اجرای قانون ارائه شده توسط قانون کشور خواهد بود ، بنابراین در تلاش است تا از ابزارهای نرم و تعاونی قبل و بعد از اسناد و در غیر این صورت رفتار قانونی روند استفاده از اسناد استفاده کند.”
فراهانی گفت حدود 5 ٪ از این اسناد مجازی و بقیه منتظر ارسال دستگاه هستند. از اینجا ما آماده هستیم تا به روشهای تخصصی و قانونی برای دستیابی به این مسیر دقیق تر به دستگاه ها کمک کنیم.
معاون مدیر حقوقی و پرونده های مرکز ملی سایبر ، خاطرنشان کرد: اگر دستگاه سند خود را ارسال نکند ، شورای عالی فضای مجازی باید برای تغییر محرمانه سند تصویب شود. این در جلسه شورای عالی فضای مجازی و تغییر دستگاه مسئول مطرح شد.
وی گفت: “البته ، باید توجه داشت كه اقدام کلان سند استراتژیک فضای مجازی ، مسئله حق ملت و حقوق ملت است که یکی از نیازهای سیستم حقوقی و حقوقی ما است.” در حقیقت ، مؤلفه مؤلفه ها باید به عنوان سرعت ، کیفیت و دقت در نظر گرفته شود و اسناد باید تأیید و محصور شوند.
فراهانی به روند تدوین سند حمایت از داده های اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت: روند این قانون در سال 2 آغاز شد و در سال 2 به پایان رسید. یعنی ویرایش و تأیید آن پنج سال طول می کشد ، بنابراین باید هر دو مؤلفه سرعت و کیفیت انجام شود.
معاون مدیر حقوقی و پرونده های مرکز ملی مرکز سایبری ، تمایل مرکز ملی را برای کمک به آژانس ها برای پاسخگویی به نیازهای کشور و مردم در این زمینه اعلام کرده است ، با بیان: “مکانیسم ها و ابزارهای الزامات دستگاه برای انجام این روند برای کارهای بیشتر در نظر گرفته شده است ، اما ما هنوز در تلاش هستیم تا همکاری و همکاری کنیم.
وی افزود: “روند تصویب سند بستگی به کیفیت نوشتار آن دارد و اگر استانداردهای لازم وجود داشته باشد ، می توان در کمترین زمان ممکن تصویب کرد ، اما همانطور که گفتم تا ژوئن امسال ، سایر اسناد مورد استفاده قرار می گیرند و از مکانیسم های قانونی به روش دیگری استفاده می شود.”
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404021208151/%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C