دبیر شورای عالی سایبری ، با اشاره به تأثیرات ملموس هوش مصنوعی در ارتقاء کارآیی در بخش های مختلف فرهنگی و رسانه ای ، اظهار داشت: “در ارزیابی ها ، استفاده از هوش مصنوعی 5 ٪ هزینه تولید را کاهش می دهد ، اگر قبلاً توسط یک واحد از محصولات تولید شود ، با یک واحد از محصولات ، امروزه با یک واحد از محصولات ، با یک واحد از محصولات ،
به گفته اینا ، سید محمد امین آگامیری ، دبیر شورای عالی سایبری امروز در کنفرانس ملی هوش مصنوعی ، فرهنگ و رسانه ، با تأکید بر لزوم استفاده از هوش مصنوعی در زمینه فرهنگ و رسانه ، “امروزه هوش مصنوعی یکی از بزرگترین قابلیت ها و ابزارهای دلخراش است.
وی خاطرنشان کرد: بهره وری فن آوری های جدید یک الزام برای توسعه است و افزود: “در صورت نیاز به تولید منابع انسانی قابل توجهی ، امروز ، می توان با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی با نیروی کار کوچکتر و قیمت پایین تر ، همان مقدار محتوا تولید کرد.” این افزایش در بهره وری یک شاخص مهم برای ارزیابی کارآیی رسانه ها و نهادهای فرهنگی است.
برای ارزیابی به شاخص ها و برنامه های عملی نیاز دارید
کارمند بیش از دو سال پس از شروع فرآیند ورود به هوش مصنوعی در کشور اعلام کرده است و اظهار داشت که اکنون زمان آن رسیده است که با برنامه ریزی دقیق و تدوین شاخص های عملی ، پیشرفت در استفاده از این فناوری را در زمینه های مختلف مطالعه کنیم. باید مشخص شود که آیا اهداف اصلی برآورده شده است و آیا عقب ماندگی وجود دارد ، دلایل آن شناسایی و حل می شود.
ادامه داد: از این نظر نقش دستگاههای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، معاون رئیس جمهور فناوری در زمینه زیرساخت ها و تولید مدل ها فعالیت می کند ، اما سایر نهادها ، از جمله وزارتخانه ها و مجتمع های فرهنگی ، باید به طور خاص نسبت به ترجمه هوش مصنوعی به مأموریت خود واکنش نشان دهند.
تولید بیش از یک میلیارد تصویر در سه ماه
“یکی از سیستم عامل های بین المللی در سه ماه اول بیش از یک میلیارد تصویر ایجاد کرده است ؛ رقمی که برای ایجاد مکانیسم های سنتی به زمان بیشتری نیاز دارد. این حجم از تولید محتوا در آینده نزدیک نیز به انیمیشن های کوتاه ، تصاویر متحرک و کتاب های صوتی و تصویری گسترش می یابد.
وی گفت: “اگر ما از این ابزارها استفاده نکنیم ، بخش مهمی از میراث فرهنگی و تاریخی ما ، که ثروتمند است ، در چرخه جهانی رقابت محتوا به حاشیه رانده می شود.”
مراحل اولیه در بومی سازی محتوای فرهنگی
“برخی از چیزها آغاز شده است ؛ از جمله همکاری یک موسسه فرهنگی با مرکز ملی سایبر در ویژگی های چشمگیر ایران مدل های هوش مصنوعی.
وی گفت: “صدا -و سایر رسانه ها در این راستا به جلو حرکت می کنند و با استفاده از هوش مصنوعی قادر به افزایش بهره وری خود هستند.” به عنوان مثال ، کار ، که با 4 نفر انجام می شود ، اکنون با 4 نفر انجام می شود. “این نشان دهنده نقش فناوری ها در ارتقاء کارآیی و کارآیی مؤسسات فرهنگی و رسانه ای است.”
کاهش هزینه و افزایش جذابیت ؛ دو شاخص اصلی عملکرد هوش مصنوعی
سید محمد امین آگاموری ، دبیر شورای عالی فضای مجازی ، به تأثیرات ملموس هوش مصنوعی برای ارتقاء اثربخشی در بخش های مختلف فرهنگی و رسانه ای اشاره کرد. یعنی اگر قبلاً با یک واحد از هزینه محصولات تولید می شد ، امروز با حدود دو سوم قیمت ، همان محصول را می توان تولید کرد یا حتی با کیفیت بالاتر.
وی همچنین افزود: در شاخص جذابیت و کیفیت محتوا ، ما شاهد افزایش حدود 5 ٪ هستیم. این بدان معنی است که اگر در گذشته شاخصی از افراد استقبال داشته باشد ، اکنون می توان با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی به حدود 2 ٪ ارتقا یافت.
نیاز به تعریف شاخص های تخصصی برای هر دستگاه
Aghamiri بر اهمیت شاخص های روشن برای ارزیابی استفاده از فناوری های جدید تأکید کرد: این سه شاخص – کاهش هزینه ، افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محتوا – که در کلیه سازمان ها ، موسسات و وزارتخانه ها اعمال می شود. اگر می خواهیم از هوش مصنوعی استفاده کنیم ، باید از ابتدای سال خودمان را تعیین کنیم و عملکرد خود را اندازه گیری کنیم.
وی افزود: “اکنون آنها دو ماه از سال گذشته و شش ماه هستند. این یک فرصت مناسب برای همه دستگاه ها است تا برنامه های عملیاتی خود را در این سه زمینه شناسایی کنند: بهبود عملکرد ، کاهش خطاها و بهینه سازی هزینه. آنها باید به عنوان مأموریت ذاتی هر سازمان تلقی شوند.”
ارزیابی کارایی دستگاه ها در پایان سال
این کارمند گفت که در پایان سال ، می توان ارزیابی جدی از ارائه سازمان ها ارائه داد و افزود: “در این ماراتن جهانی ، جایی که همه کشورها به سرعت در حال حرکت هستند ، ما باید کشف کنیم که سازمان ها در ضمن حفظ سرعت و کدام یک از این رقابت های جهانی قادر به پیشروی هستند.” فقدان این مسیر ، به ویژه در مناطق استراتژیک ، می تواند به کشور آسیب برساند.
وی در پایان اظهارات خود گفت: “اگر شاخص های تخصصی به درستی تعریف شده و توسط متخصصان در هر منطقه تعریف شده و به کار گرفته می شوند ، می توانیم در پایان سال ارزیابی قابل توجهی و دقیق تری از نتایج خود داشته باشیم.” امیدواریم که بتوانیم از این ابزار برای توانمندسازی و ارائه محتوای فرهنگی و میراث تاریخی خود به جهان استفاده کنیم.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404022819921/%D8%AA%D8%A3%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%84%D9%85%D9%88%D8%B3-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%A1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4