یک محقق در دانشگاه کوئینزلند ارزانترین روش برای تولید میکروچیپ را بررسی می کند. امروزه ، تولید این میکروچیپ ها به دستگاه های لیتوگرافی گران قیمت نیاز دارد که هزینه زیادی دارند. هدف آن یافتن جایگزینی برای استفاده از پلیمرهای خاص به منظور اطمینان از همین دقت مورد نیاز با قیمت پایین تر و بدون نیاز به دستگاه های پیچیده است. این نوآوری می تواند هزینه تولید الکترونیک مدرن و بهبود بهره وری انرژی را کاهش دهد.
به گفته اینا ، دکتر فرانسیس مک کلام ، یک محقق برجسته در انستیتوی بیوتکنولوژی و فناوری نانو در دانشگاه کوئینزلند (AIBN) ، برای ادامه تحقیقات خود در مورد توسعه فناوری Microchip ، بورس تحصیلی تحصیلات تکمیلی را از انجمن ارتقاء علوم ژاپن (JSPS) دریافت کرد. بورس تحصیلی ، یکی از رقابتی ترین بورس های تحصیلی بین المللی در سطح بین المللی ، محققان برجسته را قادر می سازد تا با دانشمندان برجسته ژاپنی در چالش های جهانی با هدف حل مشکلات تأثیرگذار همکاری کنند.
مک کلم در مصاحبه با اهمیت تحقیقات ، گفت: “در حال حاضر ، تولید میکروچیپ ها به یک لیتوگرافی عالی (EUV) نیاز دارد که 5 میلیون دلار هزینه دارد.”
این دستگاه ها که برای چاپ خواص نانومتر میکروچیپ استفاده می شوند ، بسیار پیچیده و گران هستند. هدف اصلی تحقیقات D -R McClam ارائه یک روش گرانتر و اقتصادی تر برای تولید میکروچیپ است. وی گفت: “ما می دانیم که فناوری نانو مینیاتوری برای افزایش قدرت محاسبات و بهبود بهره وری الکترونیک مدرن ضروری است.” به همین دلیل ، تحقیقات من بر یافتن یک جایگزین ارزان قیمت و بزرگ برای روش های فعلی متمرکز است.
به عنوان بخشی از بورس تحصیلی ، مک کیم به آزمایشگاه دکتر ریروکی یاماموتو ، یک شیمیدان برجسته در انستیتوی علوم پیشرفته کوانتومی تاکازاکی پیوست. هدف از این همکاری ، ایجاد جایگزینی شیمیایی است که می تواند ساختارهای نانومتر را برای تولید میکروچیپ ها به روشی آگاهانه و دقیق و با استفاده از پلیمرهای طراحی شده ایجاد کند.
دکتر مک کلام گفت: “اگر بتوانیم بدون نیاز به دستگاه های بزرگ و گران قیمت ، یک جایگزین شیمیایی را در همان سطح از دقت ایجاد کنیم ، می تواند هزینه ها و دسترسی به الکترونیک های قدرتمند و کارآمد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.”
D -mcklim یک کار منحصر به فرد انجام داد. وی قبل از ورود به دنیای علوم و فناوری ، پنج سال در پشت صحنه مرکز کوئینزلند برای کنسباین کار می کرد و در بخش های مختلفی از جمله روشنایی ، مناظر ، فناوری اطلاعات و عملیات فنی کار کرده است. در این مدت ، او مجلات زیست شناسی و شیمی را به طور غیررسمی مورد مطالعه قرار داد و او را به دنیای فناوری و مهندسی علاقه مند کرد.
وی همچنین توضیح داد: “در پایان ، من تصمیم گرفتم كه تحصیلاتم را در زمینه بیوتکنولوژی و فناوری نانو ادامه دهم. این مسیر به ویژه با تجربه من در انستیتوی بیوتکنولوژی و فناوری نانو در دانشگاه کوئینزلند شکل گرفت و با یک استاد برجسته ، استاد اندرو ویتکر همکاری کردم.
دکتر مک کلیم همچنین به تجربه با شرکت های بین المللی مانند DuPont در پروژه شیمی پایدار پلیمر اشاره کرد و افزود: “این تجربیات به من کمک کرد تا درک بهتری از کاربردهای تکنولوژیکی در صنایع مختلف و تحقیقات و نوآوری های ویژه تر در زمینه فناوری نانو پیدا کنم که برای دستگاه های مدرن ضروری است.
با امید به آینده مطالعه ، مک کلیم تأکید کرد که هدف نهایی آن تغییر شیوه تولید میکروچیپ ها است ، به طوری که فناوری نه تنها باعث کارآیی و سودآوری تر می شود بلکه می تواند تأثیر زیادی در کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری صنعت الکترونیک مدرن داشته باشد.
وی گفت: “این نوع نوآوری ها می توانند انقلابی در صنعت پیشرفته فناوری ایجاد کنند و آینده ای سبک تر و با ثبات تر به ارمغان بیاورند.”
مطالعات دکتر فرانسیس مک کلم در مورد تولید فناوری نانو و جایگزینی روشهای پیچیده و گران قیمت فعلی می تواند در صنعت فناوری مدرن متحول شود. به ویژه ، با توجه به نقش جسورانه و مؤثر دانشمندان و محققان جوان در پیشرفت علوم و فناوری های آینده ، امیدواریم که این مطالعه راه را برای بهبود فن آوری های حیاتی در صنایع مختلف انجام دهد.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404030502653/%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%86%DB%8C%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88