موافقت با خبرنگار اقتصادی IRNA ، دفتر مرکزی هاشمی در کنفرانس فرهنگ و فناوری در دانشگاه Allameh Tabatabai روز دوشنبه با استناد به اعتماد ، همدلی و توسعه ارتباطات مناسب در کشور ، افزود: “از آغاز خلقت ، ارتباطات نیاز اساسی بشریت و منشأ بشریت و چراغهای انسانی است که از آن پایه و اساس توسعه و توسعه اقتصاد و فرهنگ و ایمان در زمینه ارتباطات است و
وی به نیاز به هم افزایی بین فنی و علوم انسانی اشاره کرد: یکی از مهمترین دارایی های اجتماعی هر جامعه اعتماد عمومی است. اما فروپاشی داستان ها و خلاء اطلاعات می تواند این پایتخت را به خطر بیندازد. اگر اطلاعات به موقع و شفاف نباشد ، گمانه زنی ها و تضعیف اعتماد به نفس عمومی خواهد بود. این مستقیماً با کیفیت مدیریت مرتبط است.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: نقش غیرقابل مقایسه ارتباطات در ایجاد درک ، گفتگو و اجماع اجتماعی و حتی پیوند بین نسل ها پنهان نیست. در سیستم مدیریت ، ارتباطات ساختار پاسخگویی را توسعه می دهد و با انتقال از ساختارهای سلسله مراتبی سنتی ، کشور را به سمت حاکمیت مسطح و انعطاف پذیر سوق می دهد. یکی از کارکردهای مدرن ارتباطات تسهیل عدم تمرکز و تمرکز بر ساختارهای توزیع است. همانطور که امروزه با فناوری مانند زنجیره بلوک ، سایر واسطه ها رها می شوند و ارتباطات مستقیماً شکل می گیرند.
هاشمی به عنوان جنبش جوامع به استفاده از زیرساخت های فناوری مدرن و تأثیر هوش مصنوعی بر زندگی مردم خوانده شد و گفت: هوش یک تغییر اساسی است که زندگی ، تعامل و حتی شیوه زندگی ما را تغییر داده است. مدلهای خاص و بزرگ زبان (LLM) که ارتباطات دیجیتالی را بر اساس زبان انسانی و درک ایجاد کرده اند.
وی خاطرنشان كرد: با اشاره به استفاده روزافزون از مردم و خانواده ها در خدمات هوش مصنوعی ، وی خاطرنشان كرد: هوش مصنوعی همراه با زندگی بشر امروز است و پاسخ های جامع در مورد مشکلات و سؤالات آنها ارائه می دهد. اما این تحول فناوری نباید از توجه فرهنگ ملی ، ارزش ها و هویت ملی غفلت کند. لازم است به توانایی محققان کشور برای ایجاد محتوای عالی مناسب برای تمدن ایران باستان اعتماد کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از مهمترین کارکردهای فناوری مدرن را برای بهبود روند قانونگذاری در نظر گرفته و تأکید کرده است: کشور ما با چالش فرسودگی و تضاد قوانینی روبرو است که بدون استفاده از فناوری های جدید ، اداره آن دشوار خواهد بود. هوش مصنوعی می تواند در سه زمینه ، یعنی روند قانونگذاری و همچنین مطالعه اثرات اجتماعی قوانین به منظور ایجاد مسیری قانونگذاری ، مؤثرتر و مسئول ، در شیوه ملموس نقش داشته باشد.
هاشمی به موضوع تنظیم فناوری اشاره کرد و ادامه داد: امروز یک رویکرد عمده در تنظیم هوش مصنوعی وجود دارد. یکی مبتنی بر قوانین سختگیرانه مانند اتحادیه اروپا و دیگری رویکرد توسعه ای است که توسط ایالات متحده و انگلیس استفاده می شود. اکنون باید نگرش خود را نسبت به توسعه روشن کنیم. از آنجا که هوش مصنوعی نه تنها مصرف کننده را از بازار کار حذف می کند ، بلکه محتوای جدیدی را نیز ایجاد می کند و نقش توسعه دهندگان را تغییر می دهد.
وی در مورد تأثیرات اجتماعی و اشتغال از موج جدید هوش مصنوعی هشدار داد: “کافی است که نیاز خود را به تولید نرم افزار مناسب برای شما بیان کنید.” این تغییری است که چالش ها و فرصت های جدیدی را برای ما به ارمغان می آورد و باید از طریق علمی و بر اساس درک واقعیت ها پیش برود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر حمایت از وزارت ارتباطات برای تولید محتوای ارزشمند ایران و درک زیر با دانشگاه ها و فعالان ارتباطات تأکید کرده است: در دنیای پرخاشگر امروز ، ارتباطات نه تنها یک مشکل است ، بلکه همان راه حل و توسعه پایدار فقط مبتنی بر ارتباطات مؤثر و فناوری های محلی است.
منبع خبر: https://www.irna.ir/news/85837771/%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AD%DA%A9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84