فضانوردان به زودی می توانند از غذاهای آزمایشگاهی مانند استیک و سیب زمینی پوره لذت ببرند و وابستگی آنها به بارهای گران قیمت را کاهش دهند.
به گفته ایزناآژانس فضایی اروپا (ESA) به تازگی آزمایشگاهی را در فضا راه اندازی کرده است تا هزینه فضانوردان را به فضا کاهش دهد و هزینه ارسال مواد غذایی از زمین به فضا را تحمل کند ، که این یک گام مهم در تولید مواد غذایی است.
به گفته IA ، وعده غذایی فضانورد می تواند تقریباً 5000 دلار در روز هزینه کند. به منظور مخالفت با این قیمت عالی و افتتاح یک ماجراجویی فضایی جدید در فضا ، آژانس فضایی اروپا می خواهد ظرف دو سال یک کارخانه غذایی را در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) راه اندازی کند.
انگیزه اصلی این پروژه کاهش هزینه ها است ، اما می تواند مانع اصلی را که به مردم اجازه نمی دهد به یک نگاه چند لایه تبدیل شوند ، از بین ببرد. این “غذای فضایی” است.
محققان کالج امپریال در لندن و فضای مرزی در صدر این علم مدرن قرار دارند.
پرورش مرغ در آزمایشگاه در حال حاضر به سمت سوپر مارکت های ایالات متحده و سنگاپور می رود. طرفداران پرورش مواد غذایی در آزمایشگاه می گویند که ارزش واقعی این غذاها در توانایی آنها به عنوان یک منبع پایدار و زیست محیطی غذا نهفته است.
بی نظمی که می تواند هر غذایی تولید کند
دکتر آکل شمسول گفت: “این علم می تواند انرژی پاک ، غذا و نوشیدنی ایجاد کند.”
آنها ژنتیک غذایی را با استفاده از بیوراکتور در مرکز پروتئین های پایدار طراحی می کنند.
“بیور” یا “واکنش بیولوژیکی” نوعی راکتورهای شیمیایی است که در آن واکنشهای بیولوژیکی شبیه سازی می شوند.
دانشمندان یک ژن مخمر اضافه می کنند که ویتامین های اضافی تولید می کند. آنها می توانند از این روش برای تولید غذاهای مختلف مانند پروتئین ، چربی ها ، کربوهیدرات ها و وعده های غذایی کامل استفاده کنند.
این سیستم می تواند در محل کار کند ، اما هنوز مشخص نیست که آیا در فضای چالش برانگیز به درستی کار خواهد کرد.
این تیم نمونه ای از مخمر ویژه را به نسخه کوچکتر از بیوراکتور ارسال کرد.
آیا Biorer می تواند در یک فضای استیک انجام دهد؟
پس از راه اندازی Biorer از موشک Falcon 9 ، SpaceX ، یک ماهواره ، که یک مکعب کوچک است و دارای یک آزمایشگاه کوچک است ، با اولین بازگشت اروپا از فضای تجاری ، در اطراف زمین می چرخد.
سه ساعت بعد ، این نمونه آزمایشگاهی به ساحل پرتغال باز خواهد گشت و یک کشتی بازیابی آن را به لندن منتقل می کند. در آنجا ، دانشمندان مواد غذایی بررسی می کنند که چگونه می توان یک “بیورور” را انجام داد تا به آنها اجازه دهد تا ابتدای سال آینده غذا را پرورش دهند.
محصولات ساخته شده توسط بیوراکتور شبیه به مواد چسبنده آجر هستند ، بنابراین دانشمندان می خواهند این مشکل را حل کنند. فضانوردان اکنون غذای فضایی را به عنوان یک چالش در ایستگاه فضایی بین المللی می دانند. از آنجا که غذا در فضا یخ زده یا خشک شده یا تابش است ، پخت و پز در فضا شامل تزریق آب گرم به داخل کیسه مواد غذایی است.
Jakub Radzikowski ، سرآشپز ارشد کالج امپریال ، می تواند نشاسته و پروتئین های قارچ تولید کند.
وی گفت: “ما می توانیم هر غذایی را در فضا تهیه کنیم.”
اگرچه این پروژه منتظر تصویب است ، اما به سرعت در حال تولید غذاهای پیچیده غنی از فضا است.
دکتر آکیل شمسول گفت: “رویای ما ساختن کارخانه ها در مدار زمین روی ماه است.”
این “Biorector” اولین قدم برای ایجاد زیرساخت های مورد نیاز برای زندگی در فضا خواهد بود.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404020302369/%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B6%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AF