به گفته IRNA وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، لیلا محمد این پروژه در نظر گرفته شده است تا به طور سیستماتیک از محققان ، معلمان و دانش آموزان در دوره تحصیلات تکمیلی ، به ویژه در زمینه های کلیدی ارتباطات و فناوری اطلاعات پشتیبانی کند و به عنوان یکی از برنامه های اولویت دولت جدید در دولت جدید اجرا شود.
وی با تأکید بر موقعیت این مطالعه به عنوان یک بخش علمی و پژوهشی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، افزود: طبق ماده 5 اساسنامه مطالعات و وظایف ذکر شده در ماده 5 آیین تولید ، دانش و اشتغال ، این پروژه در جستجوی یک رویکرد توسعه ملی و ملی تعریف می شود.
محمدی خاطرنشان کرد: این پروژه تحقیقاتی شامل سه بخش اصلی است که بیان می کند: حمایت از اولویت تحصیلات تکمیلی ، توانایی مطالعه دانشکده دانشگاه دانشگاه در صنعت و تحقیقات برای محققان تحصیلات تکمیلی است که در ماه آگوست با دولت آغاز می شوند.
“سرباز نخبه” ، یکی از مهمترین بخش های پروژه تحقیق
وی با اشاره به پشتیبانی قبلی از پشتیبانی تحقیقاتی برای پشتیبانی تحقیقاتی ، افزود: “در تماس های قبلی ، بیش از 5 این پروژه و پروژه های تحقیقاتی توسط پنج دانشگاه اول کشور پشتیبانی شده اند و اکنون ما برای حمایت از نخبگان علمی وارد دوره جدیدی شده ایم.
رئیس انستیتوی ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت كه یكی از مهمترین بخش های پروژه تحقیقاتی ، حمایت از “سربازان نخبه” و “دانشمند” (كردائی دامی) در قالب پروژه های تحقیقاتی است و گفت: “از این نظر ، مؤسسه تحقیقاتی با نخبگان تسلیحات توافق كرده و مبادله شده است. اولویت برای اطلاعات مصنوعی) اطلاعات علوم اطلاعاتی و علوم اطلاعاتی ، اطلاعات مربوط به اطلاعات و مدیریت رایانه ، و
وی افزود: متقاضیان می توانند پس از دریافت صلاحیت نخبه از بنیاد ملی نخبگان ، خدمات اشتغال خود را در فناوری اطلاعات و ارتباطات و پروژه های تحقیقاتی وزارتخانه انجام دهند.
محمدی گفت: “سربازان پس از روند اداری و با نامه ای از سوی کارمندان کل نیروهای مسلح کار خود را در یکی از مؤسسات تحقیقاتی یا مراکز تحقیقاتی آغاز می کنند: تاکنون چهار سرباز نخبه از پروژه های خود در انستیتوی تحقیقات دفاع کرده اند و حدود 5 سرباز نخبه دیگر در حال حاضر تحت تحقیقات هستند.
شکل گیری هسته های فناوری توانمند یکی از اهداف یک پروژه تحقیقاتی است
وی با اشاره به تمرکز بر ایجاد ارتباطات مؤثر بین دانشگاه و صنعت به عنوان یکی از اهداف بلند مدت پروژه ، افزود: “تجاری سازی نتایج تحقیق و شکل گیری هسته های فناوری توانمند با استفاده از زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی خود ، هدف دیگری از پروژه است که یک محیط رشد و تثبیت مناسب را فراهم می کند.
رئیس موسسه ارتباطات و فناوری اطلاعات بر نقش حمایت این موسسه در توسعه فناوری کشور تأکید کرد و افزود: “در این مطالعه ما بستر لازم را برای تولید محصولات بر اساس دانش و اجرای آنها در ICT و منطقه ویژه جامعه با شناسایی موضوعات کلیدی فراهم می کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت آزمایشگاه و زیرساخت های انستیتوی تحقیقات گفت: “این موسسه قادر به شناسایی تیم های نوآورانه است و امکانات لازم را برای توسعه راه حل ها ، نمونه های اولیه ، تولید ، ثبت اختراع و تجاری سازی محصولات در اختیار آنها قرار می دهد و امکانات لازم را برای آنها فراهم می کند.”
منبع خبر: https://www.irna.ir/news/85801946/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA