رئیس موسسه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: “یكی از اقدامات این مؤسسه ، اطلاعاتی است كه در برنامه هفتم توسعه تأكید شده است و باید گفت كه اطلاعات دارای برخی الزامات و شتاب در این زمینه در کشور نیست ، بنابراین همکاری بین نهادی بسیار مهم است.”
گزارش ISNA ، لیلا محمد ، رئیس موسسه اطلاعات و ارتباطات ایران برای رویداد آیین نامه ای در توسعه اقتصاد دیجیتال ، گفت: موسسه تحقیقاتی ، که مرکز تحقیقات ارتباطات از راه دور است ، طبق قانون اصلی. قانون Majlis ، که به دلیل توسعه اطلاعات و فناوری هایی است که به توسعه زمان نیاز دارند.
وی افزود: در دوره جدید وزارت ارتباطات ، موسسه تحقیقاتی به عنوان یک نهاد تحقیقاتی تحت وزارت ارتباطات ، نقش های بسیاری وجود دارد که یکی از آنها مشاهده آینده بود که بسیار سریع بود.
محمدی گفت: توسعه زیرساخت های آزمایشگاهی که باید تشکیل شود بسیار مهم است و ما آن را به دلیل تجربه تحقیق در ایجاد آزمایشگاه دنبال می کنیم و در دولت جدید این مؤسسه نقش مرجع آزمایشگاهی را دارد. شتاب فناوری همچنین به گونه ای است که تخصص دانشگاه کافی نیست ، بنابراین بخش آموزش و توانبخشی یکی دیگر از معیارهای مؤسسه تحقیقاتی است.
رئیس موسسه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با ایجاد فن آوری های جدید ، شرکت ها به نیروهای تخصصی احتیاج دارند ، اما یک پایگاه دانشگاهی دارند ، اما این نقش اساسی در فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد. مشکل دیگر هوشمند است که در برنامه توسعه هفتم تأکید شده است. اطلاعات برخی از الزامات را دارد و شتاب در این زمینه در کشور نیست ، بنابراین همکاری inteinstitional بسیار مهم است.
وی ادامه داد: “باید گفت كه هوشمندی بدون تعامل با سایر دستگاه ها اتفاق نمی افتد ، كه در صورت ایجاد مقدمه قابل مشاهده خواهد بود.”
پس از این جلسه ، فرامرز راگار ، دبیر و هیئت مدیره اتحادیه صنعت ارتباطات ایران ، گفت: وقتی به این صنعت رسید ، به فعالان کارخانه یادآوری شد ، اما اکنون این صنعت مسئول همه بخش ها است. اگر این رویداد را به سه برگه تقسیم کنیم ، یکی در حال تنظیم است.
وی افزود: بخش های ذکر شده در برنامه توسعه هفتم بخشی از صنعت است. ” شایان ذکر است که بخشی که این رویداد برای نمایشگاه برگزار شده است بخشی از آن نگرانی آن است ، بنابراین ترس ها هنگام آموزش صحیح برطرف می شوند.
همچنین ، علی آسگر انصاری ، دبیر رویدادها و مشاور مدیر اجرایی شرکت ارتباطات ایران ، گفت: “هفتمین برنامه رشد اقتصادی هشت درصد بود که برای افزایش این سهم نیاز به سرمایه گذاری و بهره وری دارد.” هوش برای رشد اقتصادی ضروری است و اگر IoT ، از هوش مصنوعی و هوش کلانشهر به درستی در انقلاب چهارم صنعتی استفاده شود ، ما بهره وری خوبی خواهیم داشت و اگر حرکت کنیم ، تأثیر مطلوب آن را خواهیم دید.
انصاری گفت: “مطابق نقشه راه ، طبق شورای عالی تصویب شده در فضای مجازی ، ما باید در صنعت تأثیر فناوری داشته باشیم.” سه دستگاه ویژه در بحث امنیتی نفت ، بازده و کشاورزی در نظر گرفته می شود. کار خانگی باید در برنامه هفتم تنظیم شود و برای داشتن همکاری مؤثر ، باید خواسته های صنعت بیان شود.
رادیو و ارتباطات از راه دور و ارتباطات از راه دور ، رادیو و ارتباطات از راه دور ، رادیو و ارتباطات از راه دور ، به این جلسه گفت كه ما در چهارمین انقلاب صنعتی قرار داریم ، وظیفه مرجع نظارتی كمك به تسهیل فناوری است: این سازمان به سمت تنظیم كننده نسل پنجم می رود تا مردم بتوانند از فناوری استفاده كنند.
وی با بیان اینکه طبق برنامه توسعه هفتم ، هوشمند نقش مهمی در توسعه کشور ایفا می کند ، وی گفت: “ما در تلاش هستیم تا نیازهای صنعت را شناسایی کنیم و اقتدار نظارتی از تسهیل نقش تسهیل فن آوری های جدید ، به ویژه هوش مصنوعی می داند.”
جمشیدجاد همچنان گفت كه نظرسنجی های مفصلی در اینترنت در مورد سازمان نظارتی رادیو وجود دارد و می گوید: “هدف ما تسهیل توسعه صنایع و فضای رقابتی در این زمینه است.”
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404020201050/%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B2%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA