به گفته گزارشگر اقتصادی IRNA ، تصاویر هوا و داده های مکانی اساس راه حل های زیرساخت مدرن است. این داده ها نه تنها برای مدیریت منابع ملی ، بلکه برای پیش بینی بحران و بیمه دارایی های حیاتی کشور نیز ضروری است. در حالی که استانداردهای جهانی نشان می دهد که این داده ها هر 5 سال یکبار به روز می شوند ، رئیس سازمان نقشه برداری کشور شکاف عمیقی در روند به روزرسانی این اطلاعات در ایران اعلام می کند.
کشورهای گسترده مانند آلمان و ژاپن هر 5 سال یکبار کل قلمرو خود را به روز می کنند. تصاویر جدید هوای هوا ، مانند چشمان شفاف ، به مقامات می گویند که رشد شهرها در کجا آمده است ، چه فاجعه طبیعی تأثیر گذاشته است و منابع ملی چگونه اداره می شوند ، چه تعداد از شهرها شرکت کرده اند و چگونه بیشترین حادثه تصادفات و تصادفات داستان دیگری است.
سید اسکاندر سیدایی ، رئیس سازمان نقشه برداری کشور ، در مصاحبه با خبرنگار اقتصادی مجله خبری اقتصاد ارتباطات ، معتقد است که این شکاف یک “هشدار حیاتی” است و بر نیاز به تصاویر جدید هوای در ایران تأکید می کند.
شکار اضافه می کند: استانهایی مانند لورستان ، تهران و فارس تلاش کرده اند که ابتدا نقشه زمین را به روز کنند ، اما این کافی نیست. در دنیایی که هر سال اطلاعات زمین تغییر می کند ، داده های قدیمی به یک مشکل تبدیل می شوند و بحران را حل نمی کنند.
چراغ های سبز به ماهواره ها و هواپیماهای بدون سرنشین ؛ از زمین به هوا
رئیس سازمان نقشه برداری حاکی از مسئله آشکار شدن ماهواره در دهه های اخیر توسط سازمان هوا و فضایی است و بر لزوم استفاده از فناوری ماهواره ای و همکاری با سازمان های دولتی و بخش خصوصی برای به روزرسانی تصاویر و نقشه های مکان تأکید دارد.
او همچنین به این خبر می گوید که به همین روش ، مذاکرات با آژانس فضایی ایران آغاز شده است. اما حتی داده های ماهواره ای ، با پیچیدگی های خاص خود ، باید تجزیه و تحلیل ، پردازش و اطلاعات دقیق در مورد کارت را انجام دهند.
در دنیای امروز ، فناوری هایی مانند “Lidar” (دقت نقشه برداری سه بعدی) ، “هواپیماهای بدون سرنشین مجهز به دوربین های پیشرفته” و ابزارهای نظارت از راه دور می توانند نقشه هایی را ایجاد کنند که از قلب زمین گزارش شده است ، اما امروزه باید زمان استفاده از چنین تجهیزات و فناوری ها را داشته باشد.
وقتی بلایای طبیعی ما را تعارف نمی کند
ایران سالها در زمین لرزه ها ، سیل ها و خشکسالی درگیر بوده است. اما اثرات این بلایای طبیعی فقط زمانی کاهش می یابد که دولت برنامه روشنی برای زمین ، اشتباهات ، جنبش های زمین شناسی و زمینه های گسل و گسترش شهرها و روستاها داشته باشد.
یک زمین لرزه را در شهری مانند تهران تصور کنید. شهر بدون نشان دادن -برای ناپدید شدن در ماه مه. همانطور که در زمین لرزه ها و سیل های اخیر مشاهده کردیم ، عدم وجود اطلاعات دقیق مکان به معنای اختلال در تسکین ، افزایش هزینه های نوسازی و از دست دادن هزاران نفر است.
تصویربرداری هواپیمایی تازه کلید مدیریت بحران است. اما آیا هنوز زمان تغییر است؟
چرا بخش خصوصی می تواند بازی را تغییر دهد؟
سعید ، در حالی که می گوید هر نوع نقشه برداری از هر استان نیاز به هماهنگی و تصویب این منطقه دارد ، که استفاده از نقشه برداری دوره ای را دشوار می کند و ایده ای جذاب برای جبران این سالها تعیین می کند: همکاری با بخش خصوصی برای بستن شکاف های نقشه برداری. اگر شرکت های بخش خصوصی به بازی بپردازند ، سرعت و صحت پروژه ها چند برابر خواهد شد.
کشورهای همسایه مانند Türkiye بخش خصوصی را در طراحی و اجرای پروژه های نقشه برداری ارسال کرده اند. نتیجه رشد قابل توجه کیفیت زیرساخت ها است.
در ایران ، سازمان های دولتی هنوز وزن اصلی را تحمل می کنند. اما با حمایت مالی و حقوقی ، بخش خصوصی می تواند برنامه ریزی کند تا زمین را با دقت منحصر به فرد از تهران به خلیج فارس وارد کند.
ایران برای فردا به برنامه ای نیاز دارد
پدیده های زمین شناسی به کسی رحم نمی کنند. بارندگی شدید می تواند برای چند ساعت یک شهر در زیر آب به وجود آورد ، زمین لرزه ها فرو ریخت و سیل روش های دسترسی را از بین می برد. اما همه اینها با یک ابزار قدرتمند قابل پیش بینی است: دقیقاً و بالا -مورد.
این کشور یک انتخاب پیشرو دارد ، یا مرزهای خود را با کارتهای جدید مشاهده می کند ، یا در بحران های آینده با استانداردهای قدیمی تنها مانده است. وی با کارشناسان باتجربه خود ، قابلیت های جغرافیایی گسترده و فن آوری های مدرن ، می تواند وی را به سمت استانداردهای بین المللی سوق دهد.
کارت دقیق امروز یک ضمانت روشن در آینده است. آیا ایران برای این تغییر آماده است؟
منبع خبر: https://www.irna.ir/news/85826109/%D9%81%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86