به گفته مجله خبری اقتصاد ارتباطات ، سید ستار هاشمی امروز – روز شنبه – در جلسه ای با فعالان ICT و شرکت های مبتنی بر دانش انجام شده در فرماندار ماساندران ، وی گفت: “ما نباید در گذشته فکر کنیم و باید چشم خود را تغییر دهیم تا در فعالیت های خود ببینیم.”
وی بر لزوم نوآوری در تجارت ، با استفاده از فن آوری های جدید و زیرساخت های ارتباطی تأکید کرد و افزود: در برخی منظر آنها وقفه در نظم موجود را تعیین می کنند. یعنی برای نوآوری ، باید از نگرش های روتین و دیدگاه های اداری فاصله بگیرد. بنابراین ، ما از نخبگان و فعالان این منطقه می خواهیم که به بخش دولتی متصل نشوند. اگرچه ما وظیفه پشتیبانی و کمک به آن را داریم ، اما ما تمام تلاش خود را می کنیم تا در فعالیت شرکتهای مبتنی بر دانش و فعالان اقتصاد دیجیتال دخالت نکنیم.
این کارمند گفت که دلیل اروپا در پشت اطلاعات مصنوعی برای ایالات متحده و چین این است که وی در تلاش است تا از این ظرفیت برای تنظیم آن ، قوانین و قوانین بزرگی را تدوین کند. آنها توانستند سیاست ها را تدوین کنند ، اما با این دیدگاه ، امکان نوآوری در این زمینه را کاهش می دهند. به همین دلیل ، ایالات متحده و چین رهبری اطلاعات مصنوعی را دارند و اروپا در این دو کشور در بهترین حالت قرار دارد.
وزیر ارتباطات با اشاره به موقعیت و ظرفیت ماساندران در زمینه گردشگری گفت: بر اساس تجربه شخصی من از سفرهای زیادی به کشورهای مختلف ، من معتقدم که ماساندران یکی از زیباترین مناطق جهان برای رونق گردشگری است. بهترین و زیباترین مکان جهان منطقه زیبا Opert در مرز ماساندران و سمان است ، جایی که من 5 سال پیش سفر کردم. این استان مملو از قابلیت های توریستی منحصر به فرد است که امروزه باید از آنها استفاده کنیم و از فناوری های جدید برای افزایش گردشگری استفاده کنیم.
محل خالی هوش مصنوعی در گردشگری و کشاورزی ماساندارانار
هاشیمی گفت که ماساندران ظرفیت ویژه ای برای استفاده از فناوری های جدید در زمینه ماساندران دارد و افزود: “ما باید بپرسیم که چقدر از این فرصت ها استفاده کرده ایم و این فضای توریستی و ظرفیت مورد استفاده در صنعت درآمد گردشگری چقدر است؟” چقدر با این حوزه با نگرش تحول دیجیتال برخورد کردیم؟ واقعیت این است که ما در عمل از این فرصت ها استفاده نکردیم.
وی بر لزوم استفاده از فناوری های مدرن و هوش مصنوعی در فعالیت هایی مانند کشاورزی ، به ویژه در ماساندران ، تأکید کرد: با توجه به خشکسالی که در کشور داریم ، نباید به طور سنتی سنتی باشیم. در بسیاری از استان های کشور که دشت های طولانی ندارند ، امروز شاهد نزول هستیم و سفره های زیرزمینی آسیب دیده است. اکنون زمان استفاده از فناوری های جدید در کشاورزی ، به ویژه در استان مانند مازندران است.
هاشمی افزود: “در کشاورزی ما ، ما باید با استفاده از فناوری های جدید و هوش مصنوعی بر توسعه تمرکز کنیم.” نخبگان این منطقه باید برای استان و منطقه خود کار کنند و برنامه های ابتکاری را تنظیم کنند.
وزیر ارتباطات گفت: وزارت ارتباطات در این زمینه در مورد اقتصاد فضایی دیجیتال است و افزود: “تجربه بیماری همه گیر تاج نشان می دهد که تجویز مقدار مشخصی از داروها برای درمان تاج در افراد مختلف به واکنشهای مختلف پاسخ داده است.” این بدان معنی است که نمی توان از یک مدل برای همه استفاده کرد. همین مسیر در جهان دنبال می شود و این مورد در کشاورزی است. بنابراین ، آنها باید روی قابلیت های کشاورزی استانی مانند مازندران ، نخبگان در فناوری و هوش مصنوعی کار کنند و طرح های نوآورانه را تدوین کنند.
وی از آمادگی وزارت ارتباطات برای حمایت از ایجاد یک پارک اقتصاد دیجیتال مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد: در این استان ، با دولت مازندران ، این زمین برای ایجاد یک پارک اقتصاد دیجیتال برای کمک به ایجاد این پارک برنامه ریزی شده بود.
هاشمی با اشاره به لزوم استفاده از استانهای صندوق توسعه ، گفت: ظرفیت صندوق توسعه برای دو ماساندران و استان های هورموسگان به صفر رسیده است که این یک وضعیت مطلوب برای این استانها با ظرفیت اقتصادی بالا نیست. دولت باید ورود جدی به این موضوع داشته باشد. منابع ما در سطح ملی حداقل هستند و استان ها به یک ورود جدی نیاز دارند.
وی گفت: “این موضوع به طور جدی توسط وزارتخانه مورد بررسی قرار می گیرد و دوره صدور مجوز از حدود 6 روز به 6 ماه کاهش یافته است.” اما من هنوز از فعالان این منطقه برای ماندگاری عذرخواهی می کنم.
فرماندار ماسانداران: ما در مدیریت استان به نخبگان احتیاج داریم
فرماندار مازندران همچنین در این جلسه گفت: “ما یک کارگروه مدیریت ماساندران داریم که در هر کارگروه حداقل یک استاد کامل در رابطه با این حوزه است. شورای اداری و کمیته برنامه ریزی دانشگاهیان مشمول دانش آنها هستند.
مهدی یونسی روستامی گفت: من دست خود را به نیروهای نخبه و دانشگاهی استان گسترش می دهم که می تواند مشکل مشکلات مازندران را حل کند. به خصوص در زمینه شرکت های مبتنی بر دانش و فن آوری های جدید ، ما به نخبگان احتیاج داریم.
وی افزود: “من از زمینه های دانشگاهی و علمی و فعالیت های پزشکی وارد حوزه قدرت اجرایی شدم تا با کمک دانشگاهیان تغییر در ساختار مدیریت ایجاد کنم.” اما ما در هنگام ارائه پیشنهادی به این مسیر و پشتیبانی و پشتیبانی نیاز داریم.
در این جلسه که ده ها رهبر در شرکت های فناوری ارتباطی حضور داشتند ، تعدادی از فعالان در این زمینه پیشنهادات و نگرانی های خود را برای ادامه فعالیت های خود ارائه دادند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای استفاده از چندین پروژه زیرساختی ارتباطی و دیدار با فعالان IT به مازندران سفر می کند.
پیش از سفر هاشامی به مازندران ، تعدادی از معاونین وزیران به نمایندگی از وزیر ارتباطات برای مقابله با مشکلات و چالش های شهرها به شهرهای مختلف حومه شهر سفر کردند.
دیدار با فرماندار مازنداران ، در جلسه شورای اداری استان ، عمل همزمان چندین پروژه زیرساختی برای ارتباطات استانی با وام 2 میلیارد تومانی ، ملاقات با فناوری استانی و فعالان اطلاعاتی و بررسی آخرین زیرساخت های ایالتی مازندارا.
منبع خبر: https://www.irna.ir/news/85826835/%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86