رئیس نهاد نظارتی رادیو و ارتباطات گفت: “ما در تلاش هستیم تا هر خانه را به دور از خانه و خدمات هوشمندانه رها کنیم تا همه هموطنان بتوانند از ظرفیت های اشتغال ، آموزش ، بهداشت ، قدرت الکترونیکی و فناوری فناوری بهره مند شوند.”
به گفته ایسنا ، حمید فاطچی ، رئیس ارگان نظارتی رادیو و ارتباطات ، در پیامی در روز ارتباطات جهانی ، گفت: “روز و روز ارتباطات جهانی فرصتی عالی برای مرور منطقه ارتباطات بی نظیر و جذب افق مترقی برای بهبود پیشرفت فناوری است.
وی افزود: “در این دوره از ارتباطات ، او چنان با زندگی روزمره مردم در هم تنیده است که او نه تنها ابزاری برای تبادل ارتباطات بلکه در قلب توسعه اقتصادی و اجتماعی است.” برای این اساس ، هدف ما همیشه فراهم کردن دسترسی قابل اعتماد ، پایدار و با کیفیت برای همه ایرانیان ، چه در شهرها و چه در دورترین مناطق کشور بوده است.
فاتکی گفت: “ما در تلاش هستیم خانه ها و خدمات هوشمند را ترک کنیم تا همه هموطنان بتوانند از اشتغال ، آموزش ، مراقبت های بهداشتی ، دولت های الکترونیکی و فن آوری های مبتنی بر فناوری بهره مند شوند.” با دستیابی به این مشکل در روزهایی که شرایط مختلف ، کیفیت خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات هنوز تمایل به چشم مردم ندارد ، به نظر می رسد از اراده مدیران در زمینه تصمیم گیری و ایجاد سیاست برای ایجاد ستون های قوی در مناطق زیرساختی ، از بین بردن مقررات دور است. امروز ، ما به استثنای راه اندازی و گسترش شبکه های 4G که ظرفیت منحصر به فردی را با سرعت ، تأخیر کم و اتصال گسترده به دستگاه ها فراهم می کنند و همچنین توسعه شبکه های فیبر و اتصال خانه ها و مشاغل به این خدمات ، راه دیگری برای دستیابی به مزایای فناوری های جدید مانند هوش مصنوعی وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: نهاد نظارتی رادیو و ارتباطات ، با همکاری نزدیک با اپراتورهای ارتباطی ، آماده سازی های لازم را برای توسعه و تصویب سیاست ها و امکانات این زمان فراهم می کند. با استفاده از این فناوری ها ، اکوسیستم شروع کشور دگرگون شده و توسعه خدمات نوآورانه مانند واقعیت گسترده ، اینترنت اشیاء و اطلاعات صنایع مختلف را فراهم می کند. کیفیت خدمات ارتباطی ستون اصلی اعتماد به نفس عمومی است. برای این منظور ، سیستم های نظارت آنلاین ایجاد شده و به عموم گزارش می شوند. ما به دنبال یک تجربه منحصر به فرد برای مشترکین هر لحظه و هر مکان هستیم.
رئیس بدنه نظارتی رادیو و ارتباطات گفت: “همه ما می دانیم که موتور اقتصاد مبتنی بر دانش یک سرمایه گذاری هوشمندانه در زیرساخت های ارتباطی و توسعه پلتفرم است.” طبق برنامه هفتم برای پیشرفت ، سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی باید تا پایان سال به 2 ٪ برسد. برای این منظور ، علاوه بر توسعه شبکه ، مشوق های سرمایه گذاری در بخش خصوصی ، پشتیبانی از شرکت های کوچک و متوسط و تسهیل قوانین برای صادرات خدمات فنی و مهندسی در دستور کار قرار دارد.
در پایان ، فاتکی گفت: “آینده اقتصاد و چاه مردم در زندگی همکاران عزیزم در زندگی نامه اطلاعات و فناوری اطلاعات قرار دارند.” ما با تکیه بر دانش و تخصص بومی ، حضور پررنگ بخش خصوصی ، همکاری های مؤثر و کلی بین المللی و استفاده از فناوری های نوظهور ، ما در تلاش هستیم تا صنعت ارتباطات را زیرکانه کنیم و فرصت های جدیدی را در مناطق نوظهور اقتصادی سرزمین ما در ایران ایجاد کنیم.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404022719316/%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86