عضو شورای آموزش عالی با استناد به اهمیت تولید ابزارهای هوش مصنوعی توسط دانش آموزان ، خواستار توسعه این ظرفیت در مدارس شد.
به گفته اینا ، Sayed Mustafa Azarkish ، عضو شورای آموزش عالی ، امروز در کنفرانس ملی اطلاعات مصنوعی “فرهنگ و رسانه” در گفتار ، با اشاره به اهمیت همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان برای تحقق اهداف سند آموزش ابتدایی ، بر لزوم تقویت این همکاری تأکید می کند.
وی افزود: این همکاری ها به ویژه در زمینه هوش مصنوعی ، فرهنگ و رسانه ها مؤثر است و افزود: کنفرانس و جشنواره برگزار شده در این زمینه جلوه ای از خلاقیت ، نوآوری و هم افزایی در زمینه های مختلف است.
اطلاعات مصنوعی و سند ملی آموزش ابتدایی
آذارزیش گفت: در سند ملی هوش مصنوعی ، بخش آموزشی و تحقیقاتی بر تقویت هوش مصنوعی تأکید می کند. یکی از اهداف این سند اصلاح سیستم آموزش کشور به گونه ای است که از رقابت ناهموار بین هوش انسانی و مصنوعی جلوگیری می کند. همچنین ، تولید محتوا و تهیه آن برای دوره ها ، به ویژه در دبیرستان ، اقدامات مهم دیگری در این زمینه است.
وی با اشاره به مشارکت وزارت آموزش و پرورش و IRIB در برگزاری جشنواره های اطلاعاتی مصنوعی و گفت: “ما اخیراً جشنواره ای را با همکاری اولین جشنواره برگزار کردیم و به زودی برای دو میلیون دانش آموز و 100000 معلم از طریق معاون رئیس جمهور علوم و وزارت ارتباطات و اطلاعات آموزش خواهیم داد.” این دروس در حال گسترش است و دانش آموزان و معلمان به زودی شرکت می کنند.
پیشرفت در زمینه آموزش برای هوش مصنوعی
این کارمند گفت: “امروز ، فن آوری های جدید ، به ویژه هوش مصنوعی ، نقش مهمی در تعریف مجدد فرهنگ و آموزش دارند.” ما معتقدیم که از این ظرفیت می توان برای تعمیق یادگیری ، سفارشی سازی آموزش و بهبود مهارت های دیجیتالی دانش آموزان استفاده کرد. در همین راستا ، یک کارگروه برای استفاده از فناوری های مدرن و هوش مصنوعی در وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شده است و این فعالیت ها در حال حاضر در درس های محتوا و فناوری ، به ویژه در کلاس های هفتم و هشتم انجام می شود.
تولید ابزارهای هوش مصنوعی توسط دانشجویان
آزریش افزود: “ما به دنبال استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی هستیم. دانش آموزان ما همچنین می توانند این ابزارها را تولید کنند.” برای این منظور برنامه های سرد در وزارت آموزش و پرورش اجرا می شود.
کارمند همچنین اعلام کرد که ایجاد رشته ها مطابق با نیازهای بازار کار در زمینه هوش مصنوعی است و گفت: “سند ملی اطلاعات مصنوعی همچنین تأکید می کند که آموزش رسمی و غیررسمی باید رشته هایی مربوط به هوش مصنوعی ایجاد شود.”
نیاز به تسلط بر معلمان بر فناوری های جدید
در پایان ، Azarzish به لزوم معلمان برای تسلط بر فناوری های جدید ، به ویژه امکانات هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: “استفاده از این ابزارها باعث بهبود کیفیت آموزش می شود. در این رابطه ، توجه ویژه به رهبر عالی و رئیس جمهور برای تقویت سیستم آموزشی کشور و حمایت بزرگ این منطقه بسیار ارزشمند است.
وی همچنین گفت که همکاری با IRIB در دوره تاج با کمک کشور انجام شده است و امروز این همکاری ها با پیگیری پروژه های مختلف از جمله اولین پروژه هاتام در دبیرستان ادامه می یابد. ما امیدواریم که این پروژه ها به بهبود هوش مصنوعی و مهارت های دیجیتالی در کشور کمک کنند.
سید مصطفی آزارکیش ، عضو شورای آموزش عالی ، در اظهارات خود با استناد به اهمیت همکاری های موجود در زمینه هوش مصنوعی و آموزش گفت: “امیدوارم که این اولین کنفرانس ملی آموزش فرهنگ و رسانه به عنوان یک رویداد عالی و فرهنگی بتواند ارتباطی در کشور ایجاد کند.
نیاز به اجماع ملی برای تقویت دانش آموزان به چالش های هوش مصنوعی
عذرزیش بر لزوم اجماع ملی و همبستگی برای تقویت دانش آموزانی که می توانند از چالش های او لذت ببرند ، تأکید کرد ، علاوه بر این که از فرصت های دنیای هوش مصنوعی استفاده می کند ، افزود که رسانه های ملی می توانند نقش بزرگی در تقویت دانش آموزان داشته باشند.
فصل مشترک آموزش با مردم و حاکمیت
وی گفت: بزرگترین فصل مشترک حاکمیت ، مردم و آموزش و پرورش با بیش از 1 میلیون و سیصد هزار دانش آموز و بیش از یک میلیون فرهنگ و معلم تشکیل شده است. این فصل مشترک می تواند بیش از 2 تا 5 میلیون نفر را به عنوان مخاطب مستقیم سیستم آموزش و پرورش به صورت روزانه ایجاد کند.
Azarzish افزود: “در این فضا ، رسانه های ملی ، به عنوان بزرگترین رسانه زندگی برای سیستم آموزش ، می توانند اطلاعات لازم را برای خانواده ها دقیق تر و مؤثر تر انتقال دهند.” بنابراین ، IRIB نقش مهمی در دستیابی به اهداف آموزش و هوش مصنوعی دارد.
نماینده رسمی سپس به بیانیه هیئت منصفه دانشجویی اشاره کرد و گفت: “این بیانیه بر اهمیت توسعه آموزش هنر ، مهارت های نوشتن ، خلاقیت و سرمایه گذاری در زیرساخت ها برای نهادینه کردن استفاده بهینه از هوش مصنوعی در کشور تأکید می کند.”
آذریش با اشاره به فعالیت های وزارت آموزش و پرورش مطابق با سند ملی اطلاعات مصنوعی ، گفت: “سند ملی اطلاعات مصنوعی تمرکز اصلی کلیه فعالیت ها در وزارت آموزش و پرورش است. این وزارت همچنین به سیاست های ارتباطی مشترک در زمینه های مختلف توجه ویژه ای می کند.
در پایان ، وی به توجه متعادل و یکپارچه دانش آموزان در زمان های مختلف آموزش اشاره کرد و گفت: “در دنیای هوش مصنوعی ، ما باید آموزش را تغییر دهیم.” این تحول فقط با همکاری همه آژانس ها ، رسانه های ملی ، خانواده ها و نهادهای دولتی امکان پذیر خواهد بود.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404022820065/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85