این پوستر با راه اندازی شانزدهمین کنفرانس فرماندهی و کنترل ملی با یک رویکرد اطلاعاتی مصنوعی فاش شد.
به گفته اینا ، پردیس هوش مصنوعی و نوآوری های دیجیتالی ایران ، با همکاری انجمن فرماندهی و کنترل ایران از تخفیف ها ، فرصت ها را ایجاد می کند و چالش های نوظهور هوش مصنوعی را کاهش می دهد ، شانزدهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی فرماندهی ایران را در 9 و 9 برگزار می کند.
از این رویداد ، با کارشناسان در مورد موضوعاتی مانند “فن آوری های نوظهور که بر فرمان و کنترل تأثیر می گذارد” ، “هوش مصنوعی ، شناختی و رسانه” ، “مدیریت هوش مصنوعی” ، “توسعه هوش مصنوعی و نوآوری های دیجیتال” ، “توسعه سرمایه” ، ترکیب “و” الگوریتم ها و “الگوریتم ها”.
در همین راستا ، در این مراسم همزمان با راه اندازی دبیرخانه “شانزدهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی فرماندهی و کنترل ایران با رویکرد هوش مصنوعی” ، پوستر رسمی این رویداد علمی با علی محمد مسباخیا ، رئیس کمپوس ایرانیا و نوآوری دیجیتال حضور داشت.
در این مراسم ، مزباهینیا ، رئیس پردیس اطلاعات مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران ، گفت که در آستانه برگزاری یکی از مهمترین رویدادهای علمی کنترل و کنترل کشور ، ما شاهد رونمایی از پوستر رسمی کنفرانس هستیم و افزود: این کنفرانس توسط کنفرانس اطلاعاتی و اطلاعات اطلاعات ایرانیا برگزار می شود.
وی با اشاره به شبکه گسترده نخبگان در زمینه های مرتبط با هوش مصنوعی ، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف اصلی این کنفرانس کاربرد عملیاتی سیستم دانشگاه است و رویکرد مبتنی بر هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال می تواند ابزاری مؤثر برای صاف کردن چالش های پیچیده در کشور باشد.
پردیس اطلاعاتی مصنوعی ، به عنوان یک فناوری تحول ، نقش مهمی در ارتقاء فرآیندهای فرمان و کنترل دارد و کاربردهای استراتژیک گسترده و گسترده ای را در زمینه هایی مانند ارتباطات از راه دور ، جمع آوری اطلاعات و سیستم های مدیریتی ، شبکه های ارتباطی تصمیم گیری و هوشمند پیدا کرده است. در همین راستا ، دانشگاه ها ، مراکز تحقیقاتی و مؤسسات مدیریت آینده نگر به دنبال توسعه زیرساخت ها و ساخت ظرفیت به منظور استفاده از فناوری های در حال ظهور هدفمند بر اساس هوش مصنوعی و نوآوری های دیجیتال در فرمان و کنترل هستند.
Mesbachia ابراز امیدواری کرد که این کنفرانس می تواند یک بستر مناسب برای سیاستمداران و تصمیمات در زمینه هوش مصنوعی باشد: امروز بیستم سازها را نمی توان از قرن بیستم حل کرد. اصلاح فرآیند ضروری است و این اصلاحات با خواندن ظرفیت هوش مصنوعی تحقق می یابد.
محمد رضا ولووی ، رئیس انجمن فرماندهی و کنترل ایران ، ارتباطات ، رایانه و اطلاعات نیز تأکید کرد که امروز ما در چالش های پیچیده ای در امور سیاسی ، اجتماعی ، سایبری و اقتصادی شرکت می کنیم و می گویند که همه این موارد ما را به نیاز به سیستم های فرماندهی و کنترل سوق می دهد.
وی ابزارهای هوش مصنوعی را ابزاری توصیف کرد که می تواند هدایت یک فرمان و کنترل جدید باشد و به ما کمک می کند تا راه حل هایی برای اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و امنیتی پیدا کنیم. بنابراین ، در این کنفرانس ، ما استفاده از فناوری هوش مصنوعی را به عنوان یک مؤلفه استراتژیک در زمینه فرمان و کنترل معرفی می کنیم.
کارشناسان و محققان می توانند از کنفرانس بازدید کرده و آثار خود را در https://conf.aipardis.ir/c4i/en ارائه دهند. مهلت ارسال سومین آثار در اکتبر امسال اعلام شده است.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404023021434/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2