به گفته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: Satar Hashemi ، که در آن اووهادی ، رئیس بنیاد شهید و فداکاری و “Jalarez Jalali” ، رئیس سازمان دفاع منفعل کشور حضور داشت.
وی گفت: “اگرچه خدمات الکترونیکی به بازدیدهای افراد به دستگاه ها کاهش می یابد ، اما هنوز هم نیاز به ادغام سیستم ها وجود دارد تا افراد مجبور به استفاده از چندین سرویس برای دستیابی به خدمات نباشند.”
تأکید بر اجرای ماده 7 و جلوگیری از سیستم های موازی
هاشمی با اشاره به قانون توسعه هفتم ، می گوید: “در بندهای (الف ، ج و هنر ، ماده 6 ، ادغام زیرساخت ها به صورت فوق بشری و اجتناب از سرمایه گذاری در جزیره تأکید می کند که تأثیرات آن تولید منابع ، افزایش امنیت و کاهش هزینه ها است.”
وی گفت: “طبق قانون ، وزارت ارتباطات موظف است تصمیم بگیرد كه آیا زیرساخت های آنها متصل است یا به طور كامل به دولت فوق العاده منتقل شده است.”
هاشمی بر لزوم ادغام و ادغام سیستم های خدمات تأکید کرد ، نه تنها سیستم های موازی نه تنها به شفافیت و سهولت در خدمت بلکه برای سردرگمی افراد کمک می کند.
تحول دیجیتال با مشارکت در بخش خصوصی
وزیر ارتباطات همچنین بر تمرکز بخش خصوصی در اجرای تحول دیجیتال تأکید کرد و گفت: “اسناد تکاملی کشور نقش جدی در بخش خصوصی محسوب می شود و اجرای این مأموریت مستلزم دولت و تأیید کابینه است.”
وی از اقدامات بنیاد شهید در توسعه فن آوری های جدید تمجید کرد و گفت: “بنیاد شهدا یکی از پیشگامان در پیوستن به ابر است و زیرساخت های خود را در ابر کاملاً تأسیس کرده است.” این حرکت پایه و اساس شهدا را هم در زیرساخت ها و هم در خدمات قرار داده است. “
هاشمی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک تمام خدمات بنیاد شهید بدون مداخله انسانی ، کیفیت بالا ، امنیت خوب و کم هزینه به قربانیان ارائه می شود.
وی طراحی مجدد فرآیندها را به عنوان یک تحول دیجیتال توصیف کرد و بخش خصوصی را به عنوان یک شریک مؤثر در این راستا ذکر کرد و گفت: “تاشو بین دولت و بخش خصوصی می تواند مسیر پیشرفت فناوری اطلاعات را هموار کند.”
صرفه جویی در میلیارد ها با آشکار شدن در ابررسانا
در مراسم سعید اوهادی ، رئیس بنیاد شهید و فداکاری ، وی همچنین بر استفاده از فن آوری های جدید تأکید کرد و گفت: “حرکت به یک بستر ابری تخصصی باعث افزایش امنیت داده ها و بهینه سازی منابع می شود.”
وی گفت: “با اجرای این پروژه ، بنیاد شهدا تاکنون حدود 2 میلیارد تومانی را پس انداز کرده است و انتظار می رود حدود 2 میلیارد تومانی در سال ادامه یابد.”
اوهادی این اقدام را به عنوان اولین قدم در توسعه فناوری اطلاعات بنیاد شهدا توصیف کرد و حمایت از وزارت ارتباطات را در اجرای این پروژه ملی ارزیابی کرد.
معاون رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهدا و قربانیان همچنین از تلاش های سازمان فناوری اطلاعات ایران برای اجرای پروژه تخصصی زیرساخت های ابری و خدمات امنیت سایبری بنیاد بنیاد شهید قدردانی کرد.
براساس اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران ، مورتس اوهادی ، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهدا ، به وضعیت عالی شهدا و قربانیان در جمهوری اسلامی اشاره دارد و هر سرویس فناوری این لایه را به عنوان یک جایزه ارزشمند و معنوی توصیف می کند.
وی در این تعطیلات ، محمد محسن صدر ، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران را تحسین کرد ، ضمن اینکه به تلاش های خود برای اجرای موفقیت آمیز پروژه زیرساخت های ابری بنیاد اشاره کرد و از نقش مؤثر این سازمان برای ارتقاء کیفیت خدمات الکترونیکی به قربانی قربانی ستایش کرد.
بخشی از این پیام آمده است: “مشارکت سازمان فناوری اطلاعات ایران برای تقویت توانایی های دیجیتالی بنیاد شهید مستحق قدردانی است و امیدواریم که این بار به تکیه بر خدا و ترویج سیستم مقدس جمهوری اسلامی ادامه دهد.”
لازم به ذکر است که این پروژه برای ارائه یک بستر ایمن و ایمن برای ارائه خدمات فناوری به قربانیان کشور طراحی و اجرا شده است و نقش مهمی در توسعه خدمات دیجیتالی بنیاد شهید دارد.
منبع خبر: https://www.irna.ir/news/85844351/%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%85%DA%A9%D9%84%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA