• About
  • Advertise
  • Careers
  • Contact
دوشنبه, جولای 28, 2025
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله خبری اقتصاد ارتباطات
  • اخبار اقتصاد ارتباطات
  • rss
  • اخبار اقتصاد ارتباطات
  • rss
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله خبری اقتصاد ارتباطات
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اخبار

ما امیدواریم که آینده ای را بر اساس ارزش های انقلاب اسلامی بسازیم

توسط محمدجواد آذری جهرمی
می 28, 2025
در اخبار
0
ما امیدواریم که آینده ای را بر اساس ارزش های انقلاب اسلامی بسازیم

ایسنا/خراسان رازاوی دبیر شورای فضای مجازی گفت: “من امیدوارم که ما بتوانیم آینده ای را بر اساس ارزش های انقلاب اسلامی ، مبانی مذهبی و معنوی خود و در مسیر تحقق جامعه بسازیم.”

سید محمد آل -کامیری گفت در مراسم بسته شدن چهارمین کنگره بین المللی امام اسلات (مانند) و علم روز: “در این مراسم ، من نمی خواهم وضعیت را در حوزه فضای مجازی و هوش مصنوعی توصیف کنم و بگویم فرصت ها برای کمتر ، جایی که می توانیم آینده بگیریم و تصمیم گیری در مورد آن بگیریم.

وی ادامه داد: “اگر می خواهم این را در یک جمله خلاصه کنم ، باید بگویم مسیری که جامعه از دیدگاه فضای مجازی طی کرده است برای کل جامعه است ، نه فقط برای افراد.” همه ما یک تجربه پر جنب و جوش در نحوه رفتار در شبکه های اجتماعی ، نحوه استفاده از ابزارها و نحوه حضور در فضای مجازی داریم. این تجربیات شخصی گسترده و متنوع است ، اما در یک دیدگاه جامعه شناختی و کلان اینگونه نیست.

از رسانه های مبتنی بر رسانه گرفته تا رسانه های با جهت گیری کاربر

دبیر عالی شورای فضای مجازی خاطرنشان کرد: اگر حدود 5 یا 5 سال پیش برگردیم ، مکانیسم ارتباطی جوامع به گونه ای بود که محتوای مختلف ، از جمله اخبار ، اطلاعات و تجزیه و تحلیل ، فقط از طریق منابع محدود در دسترس عموم بود. ما این نوع رسانه ها را “ناشران رسانه ای” می نامیم. رسانه هایی که بر انتشار محتوا متمرکز شده اند. رسانه هایی مانند IRIB ، روزنامه ها ، مجلات و سایر مؤسسات رسانه ای که چارچوب ها ، قوانین و مقررات خاصی داشتند. افرادی که صحبت کرده بودند باید سخنان خود را از طریق رسانه ها منتشر می کردند و مردم از همان مسیرها به اطلاعات دسترسی دارند. در چنین ساختاری ، همه مخاطبان شدت و ضعف داشتند ، اما در پایان گزینه دیگری نبود.

آگامیری ، که امروز با ظهور شبکه های اجتماعی گفت: “با تمام مزایای خود ، این پدیده تغییر اساسی در دسترسی و تولید محتوا ایجاد کرده است.” به عنوان مثال ، اگر امروز هیچ شبکه اجتماعی وجود نداشت ، شاید داستان دقیق و انسانی در مورد وقایع غزه هرگز در مورد جهان شنیده نشود و فقط داستان رسانه های فعلی غالب غربی ، به ویژه آمریکایی ، در دسترس باشد.

وی ادامه داد: “اگر از دیدگاه جامعه به این پدیده نگاه کنیم ، متوجه خواهیم شد که یک رویداد دیگر شکل گرفته است.” هر گروه و خوشه ای در جامعه پیرامون منافع مشترک خود جمع آوری و در هم تنیده می شوند. سیاستمداران در یک خوشه ، فعالان محیط زیست در یک خوشه دیگر ، گیمرها در یک خوشه جداگانه و موارد دیگر. جامعه به مجموعه ای از خوشه های متعدد تبدیل شده است که اعضای هر خوشه درک بهتری از یکدیگر دارند ، ارتباطات را تسهیل می کنند و صحبت را تسهیل می کنند.

دبیر عالی شورای فضای مجازی گفت: “رسانه هایی با هدف رسانه ها توانسته اند نیازهای محتوای عمومی جامعه را برآورده کنند.” بنابراین وقتی بخشی از جامعه ای را می بینیم که از اخبار مهم آگاهی ندارد ، لزوماً به معنای این نیست که این اخبار به آنها نرسیده است. اخیراً ، این بدان معنی است که این محتوا وارد خوشه محتوای آنها نشده است ، آنها نگران نبودند و به هیچ وجه به آن نرسیدند.

Aghamiri ادامه داد: این بدان معنی است که مخاطب در تمام لایه های جامعه امروز به یکی از اصلی ترین چالش ها تبدیل شده است. چگونه می توان پیام های اساسی و اساسی همه بخش های جامعه را منتقل کرد. اما آینده چگونه خواهد بود؟ مطالعات نشان می دهد که ، مانند ظهور شبکه های اجتماعی ، نسبت صفحات ناشران اینترنتی حدود 5 ٪ کاهش می یابد و تولید محتوای مصرف کننده افزایش یافته است و اکنون با توسعه هوش مصنوعی ، ما اکنون مرحله جدیدی از تحول را مشاهده می کنیم. تحولی که اکنون در برخی از جوامع اندازه گیری شده است.

وی خاطرنشان کرد: تغییر اساسی که دیگر نیازی به جستجوی خوشه ای از همکاران برای احساس آنها نیست.

آگامیری افزود: “این یک تسهیل عالی در تعامل و فعالیت های روزانه است ، اما در عین حال به تدریج جامعه را به جای خوشه های دیگر به مجموعه ای از مردم تبدیل می کند.” افرادی که همه به طور مستقل با دستیار هوش مصنوعی ارتباط دارند. کمکی که ممکن است بیشتر از پدر ، مادر ، خواهر یا برادرش شناخته شود.

چالش های فرهنگی و روانی هوش مصنوعی

دبیر عالی شورای فضای مجازی خاطرنشان کرد: این همچنین در برخی از جوامع پیشرفته مشهود است. یکی از معلمان دانشگاه با من صحبت کرد و گفت: “فرزند من و مادرش با دستیار هوش مصنوعی خود صحبت می کنند ، و ما نمی دانیم چه چیزی را یاد بگیریم و او چه راهی است.” این واقعیتی است که ما طی چند سال آینده با آن روبرو خواهیم شد. اگر این زمان به درستی مدیریت نشود ، اثرات روانی ، اجتماعی ، فرهنگی و حتی آموزشی وی می تواند بسیار عمیق تر از کارهای فنی وی باشد. ما باید تمرین کنیم تا سبک زندگی خود را در این زمینه جدید تعریف کنیم. ما باید فکر کنیم که حریم خصوصی ما در برابر هوش مصنوعی چیست؟ آیا باید به او مرز بدهیم؟

نیاز به رهبری فرهنگی در برابر فناوری

آگامیری با اشاره به اینکه این موضوعات مسائل فرهنگی ، آموزشی و اجتماعی است ، نه فقط فنی ، گفت: شاید مهمتر از متخصصان فنی باشد ، با تمرکز بر این ابعاد انسانی. البته چارچوب های فنی ، سیاست ها و ساختارهای اولویت بندی نیز برای هوش مصنوعی مهم هستند ، اما شیوه زندگی فرهنگی ، اجتماعی و زندگی از اهمیت برخوردار هستند.

وی افزود: در این شرایط ، ما یک قدرت منحصر به فرد داریم که نباید از آن غفلت کنیم. ” مهم نیست که تقسیمات جامعه امروز و چه میزان فردگرایی گسترش یافته است ، جاهایی وجود دارد که ذاتاً و ارزش متحد کردن مردم را دارند. به عنوان مثال ، مساجد امروزی همچنین می تواند گردهمایی اصلی همه طیف های فکری ، ایدئولوژیک و فرهنگی باشد. اماکن مقدس مانند پناهگاه امام (مانند) ، پناهگاه امام حسین (مانند) و پیامبر آباس (AS) از جمله فضاهایی هستند که مردم را با دیدگاه های مختلف متحد می کنند. فضاهایی که ذاتی هستند.

فرصت ها و خطرات مدیریت فضای مجازی آینده

دبیر شورای سایبری گفت: “با توجه به رسانه ها به عنوان روزنامه ها و حتی IRIB ، که نقش اصلی را ایفا می کردند ، می توانند به تدریج تضعیف شوند زیرا اصالت ذاتی ندارند.” آنچه ما باید در نظر بگیریم استفاده از این فضاهای اصلی است ، فضاهایی که می توانند مسیرهای جدیدی را برای ارائه پیام عمومی باز کنند. ما با دنیای جدید و پویایی روبرو خواهیم شد که شدت و شتاب تغییرات بسیار بیشتر از توسعه در سالهای گذشته است. میزان تحول فنی از توسعه فرهنگی و اجتماعی فراتر می رود و اگر این تحولات به درستی مدیریت نشود ، مطمئناً این میراث فرهنگی ، هویت و تاریخی ما آسیب می بیند.

با اشاره به این واقعیت که صحنه ای که امروز در آن ایستاده ایم چالش برانگیز است و در عین حال Aghamiri گفت: امیدوارم که با کار علمی ، تحقیق ، دانشگاهی و دقیق ، بتوانیم آن را به درستی درک و مدیریت کنیم. ما فقط لازم نیست که اوضاع را توصیف کنیم. نظر ما در مورد شورای عالی فضای مجازی ارائه یک نسخه محلی بر اساس پایه های اسلامی و ایرانی ما است. نسخه ای از فضای مجازی ، مدیریت هوشمند و طراحی جامعه آینده. من امیدوارم که ما بتوانیم آینده ای را بر اساس ارزش های انقلاب اسلامی ، مبانی مذهبی و معنوی خود و در مسیر تحقق جامعه که در انتظار و ظهور است ، بسازیم.

در پایان مراسم ، کتاب آیتولا یاوادی آمولی فاش شد.

پایان پیام

منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404030704862/%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85

محمدجواد آذری جهرمی

محمدجواد آذری جهرمی

محمدجواد آذری جهرمی (زادهٔ ۲۵ شهریور ۱۳۶۰) سیاستمدار و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است که از ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوم حسن روحانی بود. آذری جهرمی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه صنعت آب برق است و فعالیت شغلی خود را از سال ۱۳۸۴ به عنوان کارشناس فنی وزارت اطلاعات آغاز کرد. او از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ مدیرکل امنیت سیستم‌های ارتباطی سازمان تنظیم مقررات بود.[۷] او در سال آخر فعالیت دولت یازدهم، برای مدت کمتر از یک سال، از ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶ به عنوان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (محمود واعظی) و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت فعالیت می‌کرد.[۸][۹] وی نخستین وزیر جمهوری اسلامی ایران است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ متولد شده‌است.[۱۰] به عبارتی جوانترین وزیر دولت دوازدهم می‌باشد.

نوشته‌ی بعدی
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور نسبت به خسارات جبران ناپذیر هوش مصنوعی هشدار داد

دبیر شورای عالی فضای مجازی هشدار داد در مورد آسیب های جبران ناپذیری به هوش مصنوعی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه

  • سند ارتقاء و ارتقاء جامع تصویب شده است
  • پیشرفت کارآیی نهید و تأیید چند سیستم
  • توافق نامه ایران -IRAQ برای ارائه خدمات ارتباطی با کیفیت در Arbaeen
  • برقراری ارتباط پایدار از ایران تا کربلی
  • ساختار ماهواره ای نهید نشانه دسترسی به قله های تکنولوژی/ وزیر ارتباطات است
  • برای بازیابی خدمات بیش از 5 میلیون سرویس پستی به مردم در طول جنگ/راه اندازی خدمات ارائه دهید
  • ارائه بیش از 2 میلیون نشریه در طول جنگ
  • نیکزاد: راه اندازی ماهواره Nahid 2 یک افتخار ملی است
  • خواستار طراحی “به نام ایران” شوید
  • نسل بعدی Simng یک ماهواره Nahyd را در فضا قرار می دهد
  • وزیر ارتباطات: نهید اولین ماهواره ارتباطات از راه دور در ایران در گروه KU است
  • وزیر ارتباطات: ماهواره نهید اولین ماهواره ارتباطات از راه دور در ایران در گروه KU است
  • عملیات پرواز را به فرودگاه Pajan برگردانید
  • داده های تلویزیون ماهواره ای نهید به دست آمد
  • ماهواره Nahid 2 در حال ساخت است/تهیه باند پهن ایران
  • زهره زهره با موفقیت به مدار تعیین شده تزریق شد
  • زندگی عملیاتی نهید به مدت دو سال است
  • ماهواره ارتباطات از راه دور با موفقیت در فضا+فیلم پرتاب شد
  • استفاده از سند درآمد محتوا باعث ایجاد اشتغال/ استقبال از توزیع دیجیتال خدمات می شود
  • اجرای سند به اشتراک گذاری محتوا باعث ایجاد اشتغال برای افراد می شود/ از توزیع دیجیتالی خدمات استقبال می کند
  • نیاز به همکاری بین بخش برای مقابله با تهدیدهای سایبری
  • هم افزایی علمی در سه زمینه از هوش مصنوعی ، امنیت کوانتومی و سایبری
  • این لایحه مهلت کد شرکت پست ملی را برای شرکت پستی به مجلس داد
  • 7000 عمل سایبری علیه ایران در طول جنگ 6 روزه انجام شد
  • اقدامات وزارت ارتباطات را برای ادامه خدمات ، نگهداری و امنیت جنگ 4 روزه شرح دهید
  • وزیر ارتباطات در پارلمان برای ارتقاء امنیت شبکه گزارش می دهد
  • ارزیابی برخی از فن آوری های جدید در حال توسعه صنعت فضایی ایران از ماهواره
  • رهبران با توجه به امنیت محاسباتی ارزیابی و ارزیابی می شوند
  • کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال طعم دستگاه ها را متوقف می کند
  • نیاز به افزایش همکاری برای ارتباطات در ایران -عراق در طول Arbaeen Hosseini
  • مخالفت با اینترنت کلاس
  • داستان اینترنت کلاس چه بود؟
  • پاسخ پزشکان به “اینترنت کلاس”/دسترسی به اطلاعات رایگان حق همه افراد است
  • سخنگوی دولت: اینترنت کلاس هرگز در دستور کار دولت نخواهد بود
  • معاون وزیر ارتباطات خواستار شتاب انتقال زمین به شرکتهای نوآورانه شد
  • دفتر تأکید پزشکی بر مشکلات اقتصادی دیجیتال/نیاز به بررسی حمایت از فیزیکی از داده ها
  • حملات روزانه در جنگ اخیر به 1 گیگابایت در ثانیه رسید
  • حملات روزانه در جنگ اخیر به 1 گیگابایت در روز رسیده است/ حملات سایبری را کاهش می دهد
  • مشکلات اقتصاد دیجیتال کشور باید با گفتگو حل شود
  • مشکلات در اقتصاد دیجیتال کشور باید با گفتگو حل شود
  • معاون وزیر ارتباطات: فیلتر سیاست در کشور شکست خورد
  • سند مدیریت داده ها را در شورای عالی بعدی شورای عالی فضای مجازی بررسی و نهایی کنید
  • کارمند وزارت ارتباطات: امنیت مردم در اولویت است
  • 2 ٪ از پروژه JINAF در دهکده های کشور تا پایان سال
  • رضایت مردم باید در قلب توسعه اینترنت در مناطق مختلف باشد
  • باید رضایت افراد مبتنی بر توسعه اینترنت در مناطق مختلف باشد
  • هاشمی: هدف از مدیریت داده ها ، از بین بردن موازی و عمل بدون دردسر است
  • نگهداری اضطراری برای شرکت های دیجیتال وارد مرحله اجرایی شد
  • پایان آزار و اذیت ماهواره ای برای اخترشناسان
  • دلیل کاهش کیفیت اینترنت فیبر در خارج از کشور است

[xero_seo]

دسته ها

  • اخبار
  • دسته‌بندی نشده
  • About
  • Advertise
  • Careers
  • Contact

کلیه حقوق برای مجله خبری اقتصاد ارتباطات محفوظ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • Home

کلیه حقوق برای مجله خبری اقتصاد ارتباطات محفوظ است.