معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اهمیت ارسال و دسترسی آزاد به اطلاعات ، تأکید کرد: دسترسی آزاد به مردم به اطلاعات حق طبیعی و انسانی است ، اما گاهی اوقات تأخیر اطلاعات به داده یا اطلاعاتی تبدیل می شود که با مکانیسم این دولت بهبود می یابد ، اما باید اقدامات بیشتری انجام شود.
محمد ریزا آره ، موافقت با ایسنا ، روز شنبه در اولین جلسه شورای هماهنگی امور اجرایی در دولت چهاردهم گفت و با اشاره به جلسات مختلف و مشترک در سطح روسای دولت ، با بیان اینکه روابط دولت با قوه قضاییه ، از جمله قوه قضاییه ، گفت. یک آژانس اداری یا بازرسی وجود داشت که پس از مذاکرات دریافت که بخش حقوقی دستگاه در دادگاه حضور ندارد و قاضی دستور داده است و گزارش ها به بازرس عمومی ارسال شده است ، اما بخش حقوقی فعال نبود.
وی خاطرنشان کرد: قبل از ارسال پرونده به دادگاه و درخواست تجدید نظر ، موضوعات موجود در بخش های حقوقی باید مورد بررسی و حل و فصل قرار گیرد و با توجه به روابط خوب دولت با قوه قضاییه ، برداشت های مختلفی از قانون همکاری حل شود.
AREF همچنین به اهمیت مقام خدمات وکالت و ادارات دادگاه در دولت و وزارتخانه ها اشاره كرد و تأكید كرد: ادارات حقوقی تحت نظارت رئیس دستگاه و وزارتخانه مورد نیاز هستند و قطعنامه شورای اداری كافی است كه تحت نظارت رئیس دستگاه باشد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین بر تقسیم بخش حقوقی مسائل پارلمانی در دستگاه تأکید کرد: تقسیم بخش حقوقی از پارلمان به دلیل اختلاف در اقداماتی که ما محدودیت هایی در تعداد ادارات وزارتخانه ها داریم ، ضروری است ، اما در آژانس های اصلی این امکان وجود دارد و وضعیت حقوقی پرونده ها برطرف می شود.
آرف گفت: وزرا معتقدند که تعداد سؤالات و نکات مربوط به مجمع مشورتی اسلامی بیش از آخرین دوره دوره قبلی است ، به دلیل عدم روابط نزدیک و تعامل مسائل حقوقی و پارلمان مجمع مشورتی اسلامی ، اما اگر بخش حقوقی و پارلمان جدی تر باشد. دستگاه ها مجاز خواهند بود.
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد که بخشی از مشکلات به دلیل عدم توجه به قانون است و می گوید که اساس قوانین و تهیه پروژه اصلی بخش قانونی دستگاه ها است و در مراحل کوتاه این بندها و یک پروژه از مواد ، قانون را تغییر نمی دهد ، که بستگی به کیفیت پروژه دارد که گاهی در دولت تغییر می کند.
این عارف به تفسیرهای یک قانون توسط یک متخصص از یک متخصص در مورد سایر مشکلات و مشکلات بخش حقوقی کشور اشاره می کند: اگر یک بخش و دستگاه بر اساس نظر خود در مورد دولت و قانون عمل کند ، این برداشت های غیر ضروری منجر به اقدامات غیرقانونی و خارج از برنامه می شود و قانون قانون و قانون خواهد بود و اگر متخصص بتواند پاسخ دهد.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت که قوانین و لوایح باید مطابق با سادگی ، درک عمومی و عمومی باشد: لوایح باید حداقل درک ساده و عمومی باشد به طوری که دو تفسیر متفاوت دارای تفسیرهای مختلف هستند که دارای تفسیرهای مختلفی هستند که با توصیه مصلحت و مجمع مشاوره اسلامی ارائه می شود.
آرف ، با استناد به تلاش های جدی مجمع مشورتی اسلامی و معاون رئیس جمهور امور حقوقی در دولت چهاردهم برای پیروی از قوانین ، تأکید کرد: برای یک موضوع خاص باید دو قانون متفاوت وجود داشته باشد.
معاون رئیس جمهور بر لزوم تهیه قوانین فضای مجازی تأکید کرد: ما کمی برای اجرای قوانین فضای مجازی انجام دادیم و نتوانستیم فناوری های لازم را در فضای مجازی بویژه در بحث امنیت سایبری توسعه دهیم. این برای دولت و قانون گذاران مهم است ، که کاملاً متفاوت از کاغذ و فضای کلاسیک است ، و قوانین سنتی را نمی توان به فضای مجازی گسترش داد و از برخی از اشتباهات آن جلوگیری کرد. این کشور به قوانین واضح و قانع کننده در فضای مجازی نیاز دارد.
با مراجعه به ادارات حقوقی دولت و آژانس ها ، آره گفت كه ادارات حقوقی نیز دارای تخصص دستگاه ها هستند و تعهدات آنها از سایر قسمت های دستگاه كمتر نیست.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به نام سال جاری توسط رهبر عالی ، تأکید کرد: تولید و سرمایه گذاری دو چالش مهم در قانون ناوبری هفتم است که یک استراتژی عالی و بودجه سالانه است ، کاهش سالانه قانون برنامه و نامگذاری سال کاهش سالانه سیاست های مشترک به عنوان یک قانون است.
آرف گفت که موانع قانونی موانع مهمی برای سرمایه گذاری است ، با تأکید: حذف موانع قانونی برای سرمایه گذاری وظیفه بخش های قانونی آژانس ها و وزارتخانه ها است ، زیرا سرمایه گذاری و نحوه تعامل با سرمایه نیاز به اعتماد به نفس دارد و از طرف دیگر برخی از موانع قبل از تولید.
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد که بخش های حقوقی راه را برای از بین بردن موانع دولت و تعامل با دولت نشان می دهد و می گوید: “ما قانون راهداری سرمایه را در سال ششم نوشتیم و در آن زمان توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی ارائه شد تا موانع سرمایه گذاران را از بین ببرد ، اما ما قانون را تغییر نمی دهیم.
با اشاره به دارایی های مردم و همچنین ایرانیان در خارج از کشور و سرمایه گذاری خارجی ، آره خاطرنشان کرد: اگر قوانین ، معیارها و مقررات شفاف نباشند ، این وجوه در این امر افراط نمی کنند و ما هیچ سلیقه ای نداریم که به سرمایه گذار اعتماد نداشته باشد.
AREF ادامه داد و توصیه های مربوط به بخش های حقوقی را توضیح داد و گفت: “آژانس های حقوقی نقش استراتژیک در اجرای حاکمیت خوب ، پاسخگو و باهوش دارند که می تواند به دستگاه ها و بخش های حقوقی دولت و آژانس های مشاوران حقوقی کمک کند.”
معاون اول رئیس جمهور بر لزوم تبدیل به سیستم حقوقی سنتی و کلاسیک تأکید کرد و گفت که باید با رویکرد چابکی ، تسهیل و بوروکراسی انجام شود که در حال حاضر برای چندین ماه در حال کند شدن است و در کشور ما هدف نوشتن قانون نباید از آن جلوگیری شود. این قانون متوقف شده و از طریق قوانین عمل می کند ، زیرا کمتر از یک درصد از صورتحساب ها و صورتحساب ها را پیدا می کند و از طرف آنها باید هدف تسهیل را دنبال کنند و مبارزه با هنر حل مشکلات و کمک به سرمایه گذاران و بخش تولید نیست.
اصلاح قوانین برای جلوگیری از مشکلات حقوقی مدیران به دلیل میراث گذشته ، یکی دیگر از تمرکز های عرفانی بر بخش های حقوقی آژانس ها و وزارتخانه ها بود. وی در این بخش تأکید کرد: گاهی اوقات خروج یک مدیر فعلی مانع از پرداخت مالیات دهندگان مدیر فعلی نمی شود و باید مشکلات دیگر برای وی حل شود. شهروندی عاری از انسانهای خود مؤثر است.
AREF بر تدوین سازوکارهای حقوقی برای حمایت از تولید داخلی و ممنوعیت واردات چنین کالاهایی تولید شده در کشور متمرکز شده است: پس از برنامه توسعه سوم در ریل های تولید و مردم ، پشتیبانی و به دلیل کالاهای ایران ، باعث افزایش معضل کشور در دهه 1980 و به دلیل بسته بندی نامناسب کالاهای ایرانیا شد. رهبر عالی
معاون اول رئیس جمهور گفت که ما نه تنها برای تولید 5 میلیون ایرانی ، بلکه برای جمعیت منطقه نیز تولید می کنیم ، بلکه پس از آن نیز اظهار داشت: “تولید مکانیسم های پشتیبانی و ارتقاء و همچنین تمرکز بیشتر در مراکز تحقیق و توسعه برای بهبود کیفیت کالاها و رقابت در منطقه باید فراهم شود.”
وی با توجه به و به روزرسانی قوانین برای پاسخ به تحولات جهان ، گفت: در اطلاعات و سن اطلاعات متا ، میزان تولید اطلاعات با 5 سال گذشته قابل مقایسه نیست و قوانین باید توسعه و نیازهای جهان را برآورده سازد ، زیرا نیاز امروز با 5 سال گذشته متفاوت است.
AREF بر اهمیت تقویت و هم افزایی واحدهای حقوقی آژانس ها و وزارتخانه ها تأکید می کند ، گفت: هماهنگی و هم افزایی بین سازمان های دولتی و وزارتخانه ها نه تنها مسئولیت بلکه در قانون اساسی است که دولت مسئولیت مشترک دارد که ما باید همه بخش ها و شرکای حقوقی را در قانون دولت پیوند دهیم.
معاون اول رئیس جمهور ، با بیان اینکه ما در ابتدای دولت از شکایت یکدیگر جلوگیری کرده ایم ، ادامه داد: “آژانس های دولتی و وزارتخانه ها حق ندارند قبل از دریافت اداره حقوقی آژانس هایی که باید به درک ، هم افزایی و مسئولیت خود ادامه دهند ، از یکدیگر شکایت کنند.”
Aref همچنین بر اهمیت صحت در نتیجه گیری معاهدات دولت در بخش های بین المللی تأکید کرد و گفت که برخی از مشکلات آژانس ها در دادگاه های بین المللی ناشی از نادرستی و عدم آگاهی از تخصص با حقوق بین الملل است و ما در این بخش ها متحمل شده ایم.
معاون اول رئیس جمهور بر لزوم توانمندسازی و آموزش مدیران حقوقی تأکید کرد: صرف یک سواد خوب و مدیر شاخص و قابل رویت کافی نیست و باید در همه بخش ها آموزش مداوم انجام شود و اگر بخش های قانونی به دولت و آژانس ها توجه نکنند ، من آسیب می بینم.
Aref همچنین با تأکید بر فن آوری های نوظهور و دیپلماسی قانونی در مورد قانون اظهار داشت: ما باید از همه فناوری ها استفاده کنیم و نمی توانیم از حقوق دستگاه های دارای اعتقادات سنتی محافظت کنیم.
وی در ابتدای اظهارات خود به یاد و خاطره شهدای این سرویس ، به ویژه شهید آیتولا ریشی و شهید امیر عبداللهیان اشاره کرد.
معاون اول رئیس جمهور بر لزوم هماهنگی در دولت تأکید کرد: هماهنگی در بخش های دولتی که با قانون متفاوت است ، بسیار مهم است و چنین جلساتی برای هماهنگی و هم افزایی بسیار مهم است ، که در ارتقاء اهداف و ارتقاء کارآیی و مدیریت قانونی و مسئول بسیار مؤثر هستند.
پایان پیام
منبع خبر: https://www.isna.ir/news/1404022719554/%D8%B9%D8%A7%D8%B1%D9%81-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AF